Az a bibi hogy nem tudjuk hogy állunk velük alkatrész ügyileg. A cseh lengyel meg nem mindenben kompatibilis ezekkel így passz. Inkább fektetnem ezek toldozasa helyett a pénzt akkor már újabb 44 vagy inkább több Leó 2A7-be. Ilyen alacsony darabszámmal 2030 körül nem tudom van-e értelme meg foglalkozni. Saccra 2035 körül kerülnek teljes kivonásra +50 évesen. Ha a Currus-os reparalas ezekre vonatkozik akkor még egyszer a következő 10 évre rendbe hozzák őket, de szerintem semmi modernizáció lényegesen nem lesz. KB mint a mihuknal ugyan az az eset. Ha most rájuk költenek egy csomó pénzt, modernizalnak, és tényleg számolnak velük, akkor 2030 körül újra rájuk kell költeni mert első vonalban maradnak meg. De meddig húzzuk ki velük? Valahol Grenadaban vagy hol harcoltak a szigetlakok két 30-as évek béli Vickersel vagy mivel mikor az USA megszállás őket. Nem sok keresnivalója volt. Szerintem okosabb volna ha már létezik a voksunkat a Leó mellett akkor arra alapozni a sereg páncélos erejét a 21-ik század közepén kB 2070-ig. Ehhez ezek darabszámanak novelese lenne jó kB 120db körülire. Ez nem egy ágy mennyiség mielőtt valaki elszornyedne, Ausztria is ennyi Leó tankot vett kB 15 éve. Ettől még maradhat a raktár mélyen a t-72-esek, csak minimális raforditassal. Modernizalni leltárolas előtt még nincs értelme, mire kéne esetleg a modernizált is elavult. Eddig még egy rpg rácsot se kaptak, meglepőnek találnam ha erre a kis időre már modernizalnak