[HUN] T-72 M1

5f50e32607e0b961124156.jpg

nem emlékszem tisztán miveltelepítve nem láttam az árbócokat de elvileg a kupola hátulján arra a fülre történt volna az árbóc telepítése. onnét a kábelbevezetés megoldott lett volna egy lehegesztett cső hozzáadásával. a tévedés jogát fenntartom mivel telepítve nem láttam a rendszert. rögzítése nemtudom hogy lett volna megoldott de gondolom meg lett oldva

Na, ezeket nem tudtam. Szóval elvileg mind felszerelhető ERÁ-val, és meg is van mindenünk hozzá.

továbbá a kupolába szerelt egyszerű (AM-ből) való mágneses mozgócél leküzddő rendszerrel nem csak mozgócél volt leküzdhető akkor is alkalmazható volt ha a 72 es volt mozgásba. de ehhez egyenletes terepre volt szükség és természetesen egyenletes mozgásra. persze nem egy mai csúcsmodern rendszer de használható bizonyos keretek között.

Ha az ózonréteget tetőnek tekintjük. :cool:
Te kis huncut fiú....

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Vagy 100 BTRt látok csak szabadon, meg sehol másutt se annyira jellemző a régi jó megszokott bozót közepén tároljuk a régi szart - jó, csillaggarázs azért van bőven, de mégis.

Hat meg akkor, amikor a T-72-esek lettek eladva (tudjatok, amirol a GRU rendorgyilkos nacija azt irta, hogy az ukranoknak adtuk el).
A fegyverexport jelentésekben ott van hogy 80 db T72 került tőlünk Csehországba 2014-ben. A vevő az inkurrencia eladási összefoglalók alapaján az Excalibur volt. Hogy ők utána kinek, mikor és mennyit adtak el belőle, azt csak ők tudják... állítólag egy részük valahová Afrikába is ment, ha jól emlékszem. Azt az augusztusi szállítmányt benézték, mert az már a kalocsai raktárbázis megszüntetése és maradványok Nyírtelekre átszállítása volt.

A fegyverexport jelentésekben ott van hogy 80 db T72 került tőlünk Csehországba 2014-ben. A vevő az inkurrencia eladási összefoglalók alapaján az Excalibur volt. Hogy ők utána kinek, mikor és mennyit adtak el belőle, azt csak ők tudják... állítólag egy részük valahová Afrikába is ment, ha jól emlékszem. Azt az augusztusi szállítmányt benézték, mert az már a kalocsai raktárbázis megszüntetése és maradványok Nyírtelekre átszállítása volt.
Nigériába mentek a csehektől.