Venom85 Well-Known Member 2020. augusztus 20. 7 894 22 142 113 2023. december 11. #21 Terminator said: HMMWV alias Humvee - Testközelből is megismerhettük a Magyar Honvédség Hummer harckocsijait... (2013.03.09) To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. 3. féltől származó sütik elfogadása Kattints ide a kinyitáshoz... Látom időutazásban volt részed! Vagy a Skynet most küldött vissza a múltba?
Terminator said: HMMWV alias Humvee - Testközelből is megismerhettük a Magyar Honvédség Hummer harckocsijait... (2013.03.09) To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. 3. féltől származó sütik elfogadása Kattints ide a kinyitáshoz... Látom időutazásban volt részed! Vagy a Skynet most küldött vissza a múltba?
Terminator Well-Known Member Szerkesztőségi tag 2010. április 19. 49 464 94 640 113 2023. december 11. #22 Venom85 said: Látom időutazásban volt részed! Vagy a Skynet most küldött vissza a múltba? Kattints ide a kinyitáshoz... Nem. Feldobta nekem valamiért most ezt a videót a Youtube. Megkerestem neki a megfelelő topikot és láttam hogy volt erről egy cikk is 2013-ban, de nem volt benne videó, csak fotók. Reactions: Bubu bocs, Ocses and Venom85
Venom85 said: Látom időutazásban volt részed! Vagy a Skynet most küldött vissza a múltba? Kattints ide a kinyitáshoz... Nem. Feldobta nekem valamiért most ezt a videót a Youtube. Megkerestem neki a megfelelő topikot és láttam hogy volt erről egy cikk is 2013-ban, de nem volt benne videó, csak fotók.