[HUN] Zlin 242/143

FH= Flying Hours.
De abban elvileg benne van a beszerzési ár, üzemanyag, pilota fizetése, karbantartók fizetése, karbantartás, ez csak a karbantartás. A honvédség át van baszva, gondolom megint egyetlen jelentkező lesz, az Aeroplex.
https://malev-ato.hu/index.php/hu/arlista
De itt van pilotaképzés esetén a repülés 100e forint körül van a géppel óránként:
Time Building on Zlin 14318720 EUR

• Tetszik
Reactions: ravenlord
De abban elvileg benne van a beszerzési ár, üzemanyag, pilota fizetése, karbantartók fizetése, karbantartás, ez csak a karbantartás. A honvédség át van baszva, gondolom megint egyetlen jelentkező lesz, az Aeroplex.
Úgy emlékszem hogy nem ők szokták kapni.

https://malev-ato.hu/index.php/hu/arlista
De itt van pilotaképzés esetén a repülés 100e forint körül van a géppel óránként:
Time Building on Zlin 14318720 EUR

Van egyáltalán bármilyen tapasztalata az ACE-nak kisgépekkel?
A-319-nél kisebb gép szerintem ritkán kerül oda.

Van egyáltalán bármilyen tapasztalata az ACE-nak kisgépekkel?
A-319-nél kisebb gép szerintem ritkán kerül oda.
Jogos, elnézést, mert az Aerotechnika M&T Budapest Repüléstechnikai Szolgáltató Zrt. mire gondoltam, csak marhaságot írtam. Ők nyertek emlékeim szerint pár száz milliót a rendőrségi helikopter beszerzésen is.

Harmincegy év szolgálati idő után Somogyi Zoltán őrnagy utoljára repült egy Zlin-242L kiképzőgéppel – olvasható az MH Kiss József 86. Helikopterdandár közösségi oldalán.

Somogyi őrnagy szolgálati ideje alatt MI-8 as helikopterrel, JAK-52, Zlin-143 LSi és Zlin-242 L repülőgépekkel összesen 4000 óra repült időt gyűjtött, ebből 3000 órát oktatóként.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: fishbed and Tumpek