Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Speciel nekem nem, mert ez a lényeg:Na ugye.... kezdődnek a szirénhangok. Az utolsó mondat a lényeg az egész cikkből. Minden más bullshit meg szinezék.
1410 fertőzött (+100)1310 fertőzött (+120)
1110 aktív eset (+109)
115 gyógyult (+3)
85 elhunyt (+8)
31961 mintavétel (+2013)
17490 hatósági házi karanténban (+1484, két nap alatt)
Cinket? Most adtam oda delutan a cinkspret az ocsemnek...Szóval. Lényeg a lényeg.
Mindenki kezdjen el valamilyen formában, C, D vitamint és Cinket szedni.
Ez parancs!!!
Ja és emellett, hagyja el a piát meg a cigit és az édességet (meg mindenféle szénhidrátot) is.
Ha más nem, kicsit lefogytok.
Jaja, nem engedi a vírust szaporodni a sejten belül!!!Cinket? Most adtam oda delutan a cinkspret az ocsemnek...
Pont most, a legkirályabb ünnepen? Végre büntetlenül lehetne piálni, csajozni, és nagyokat enni, erre tönkrevágja az egészet ez a #&@## vírus. Már rohadtul elegem van belőle.Ja és emellett, hagyja el a piát meg a cigit és az édességet (meg mindenféle szénhidrátot) is.
"Elsősorban a tünetek súlyossága dönti el, ki az, aki lélegeztetőgépre kell tenni és ki az, akit nem – hívta fel rá a figyelmet Dr. Csomós Ákos a HírTV a a Honvédkórház Központi Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Osztályénak osztályvezető főorvosa kifejtette azt is, mivel nincs gyógymód az újtípusú koronavírusra, ezért kizárólag a beteg szervezete tudja felvenni a kór ellen a küzdelmet."
Mi történt Borsodban? 18-ról 44-re szaporodott a fertőzöttek száma huszonnégy óra alatt.1410 fertőzött (+100)
1197 aktív eset (+87)
118 gyógyult (+3)
99 elhunyt (+14)
33532 mintavétel (+1571)
15333 hatósági házi karanténban (-2157)
Gondolom akkor lesz vége a dolognak, mikor lesz valamilyen oltás, vagy gyógyszer.Pont most, a legkirályabb ünnepen? Végre büntetlenül lehetne piálni, csajozni, és nagyokat enni, erre tönkrevágja az egészet ez a #&@## vírus. Már rohadtul elegem van belőle.
Öööö ez nem tudom mi de én nem akarok ilyet a sejtjeimbe..... engeci.....
Mi történt Borsodban? 18-ról 44-re szaporodott a fertőzöttek száma huszonnégy óra alatt.
Szoval ha befujom az orromba akkor blokkolja a tudoben a receptorokat.Jaja, nem engeci a vírust szaporodni a sejten belül!!!
Pont most, a legkirályabb ünnepen? Végre büntetlenül lehetne piálni, csajozni, és nagyokat enni, erre tönkrevágja az egészet ez a #&@## vírus. Már rohadtul elegem van belőle.
Háááttt... nem is tudom. Szerintem a sejteden belül nem engedi szaporodni a vírust.Szoval ha befujom az orromba akkor blokkolja a tudoben a receptorokat.
Szóval. Lényeg a lényeg.
Mindenki kezdjen el valamilyen formában, C, D vitamint és Cinket szedni.
Ez parancs!!!
Ja és emellett, hagyja el a piát meg a cigit és az édességet (meg mindenféle szénhidrátot) is.
Elbeszéltek egymás mellett!Háááttt... nem is tudom. Szerintem a sejteden belül nem engedi szaporodni a vírust.
Azt hiszem nem tesz jót neki (mármint a vírusnak).
Vagy valami ilyesmi.
Mindegy, egy kis multivitamintól nem hiszem, hogy bajod lesz.gnem lehet.
most kaptam egy zacsi csokit, pont amikor eldontottem h lefogyok picit
amugy nem ertem mibol van elegetek ott magyarba? itt szerbiaban pentek ota nem lehet a hazbol kimeni.
elotte mielott kitrombitaltak ezt a hosszu tiltalmat meg kiadtak a nyugdijat meg valami segelyt ugyan abban a napban. beindult a nepseg a bankokba es utana a boltokban..sorok voltak meg a kutya/macska kajas bolt elott is.. en ennyi embert itt meg soha nem lattam, nem is tudtam h elnek annyian itt ebbe varosba...
eleg ha egy beteg volt itt a varosba abba cirkuszba..most lehet egy csomo uj beteg..es ez ment mindenfele az orszagban...
igy ez a karantenozosdi es tobbi hulyeseg total haszontalan...vagy meg igy lehet megtobb beteg lesz mint ez a sok hulyeseg nelkul
Működnie kéne ennek is...Elbeszéltek egymás mellett!