Nem értek hozzá mikor kell karantén. Viszont ha jól olvastam a megbetegedések száma csökken, már Olaszországban dinamikusabban nő, mint ott.Mivan? Ja, hogy szerinted nekünk is el kellene zavarni a betegeket, bekúrni egy 11 milliós karanténba, rászögelni a betegekre a lakásajtót, és az orvosoknak megtiltani, hogy a napi kvóta fölött jelentsenek le koronásokat? Nooooormáááliiisss? Maaaargiiiit. Nézd meg a videót amit Mack linket a Kína topicba.
Nem fékeztek azok meg semmit, hazudnak mint a vízfolyás. Korea az egyetlen aki normálisan kezeli a járványt.
Az india
Kajákat néztem...
És mindez egy "receptes" oldalon.

De ugye van aki nem csak nézni, látni is szokott, na úgy esett...
 De ugye van aki nem csak nézni, látni is szokott, na úgy esett... 

És te hiszel a CCP-nek?Nem értek hozzá mikor kell karantén. Viszont ha jól olvastam a megbetegedések száma csökken, már Olaszországban dinamikusabban nő, mint ott.
Rosszul emlékszel. Csak a lejárt vakcinák beadása ellen kampányoltak(, mert a mi jó Falus doktorunk - az eredeti gyártói ajánlás ellenére - meghosszabbította a már kifutott vakcinák lejárati idejét.A H1N1 jarvany idejen az akkor ellenzekben levo Fidesz propagandaszeruen kampanyolt a vakcina beadas ellen. Csak hogy az akkori kormanybol ne legyen hos. En meg emlekszem ra, es ezek miatt tudom hogy a legaljasabb emberek akiknek semmi sem draga kerultek hatalomra azota.
 )
 )
 Az a járvány neve, a vírus a SARS-CoV-2 elnevezést kapta.
 Az a járvány neve, a vírus a SARS-CoV-2 elnevezést kapta.Ennél csak az gázabb, ha kifogytak és nem tudnak majd szűrni....remélem fake.Úgy bírom amikor COVID-19 vírust írnak.Az a járvány neve, a vírus a SARS-CoV-2 elnevezést kapta.
Kajákat néztem...De ugye van aki nem csak nézni, látni is szokott, na úgy esett...
Mindegy, a lényeg az, hogy legalább a legkisebbek úgy néz ki valamelyest biztonságban vannak, ez is egy fontos dolog.

Sajnos.

5 beteg
48 karantén
319 mintavétel
Diagnosztizálták az ötödik koronavírus-fertőzöttet, egy 70 éves magyar, súlyosan beteg férfit. Jelenleg a Szent László kórházban ápolják. Valószínűsíthetően a külföldön élő fia fertőzte meg, aki február közepén látogatta meg, előtte Olaszországban és Párizsban is járt.
A Nemzeti Népegészségügyi Központ laboratóriumában hitelesített laborvizsgálati eredménye pozitív lett. Az idős férfi eleve súlyos, krónikus alapbetegségekkel küzd, rossz, legyengült állapotban van. A budapesti Szent László Kórházban karanténba helyezték, kivizsgálják és megkap minden szükséges ellátást.
Az országos tisztifőorvos által elrendelt eljárásrendnek megfelelően ilyenkor haladéktalanul megkezdődik a járványügyi vizsgálat és kontaktkutatás. A hatóságok kikérdezik a feleségét és külföldön élő fiát is. A szoros kontaktjának számító felesége is már karanténba került. Állapotáról és az eset egyéb járványügyi intézkedéseiről későbbiekben adunk tájékoztatást.
Hogy miért csak a legszükségesebbeket szűrik otthon is. A vége a lényeg!!!
A mintákat vizsgálni kell a mintát kísérő klinikai információk alapján. A reagensek hiánya világszerte problémát jelent. A Leuven Egyetemi Kórházban a 6 hónapos ellátás mindössze 6 nap alatt elfogyott.
Ne már, basszus! Mit törtem azon is a fejem, hogyan okozhatta azt egy vírus. Simán összeestek, de nem volt semmi előjele. Semmi kipirult arc, izzadás, nehézlégzés sem volt, a testtartásukból sem látszódott a baj... Ó, hogy rohadjanak meg milyen szépen megszívattak!Apropó, emlékeztek még az elejéről amikor talpig kotonban lévő kínaiakat mutattak ahogy egyik pillanatról a másikra eldőlnek? Na, úgy tűnik fake volt az összes, bár, végül is fehér sisak volt a fejükön, nincs mit csodálkozni ezen.

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..