Járványok, fertőzések (humán)

Azért teszem be ezeket, hogy lássátok, ők jönnéNEK, HA hagyják a népek.

Szél minimum miniszter lenne a következő nem Orbán kormányban ...

Meg ha átvedlenének kőkonzervatívvá a következő évtizedekre...
Mert balliberalizmusból a vírus után nem lehet majd megélni.
Viszont az a tapasztalatom, hogy liberális nem tudja huzamosan megjátszani magát!
Folyton kiesnek a szerepből! :D:D

Svédisztánnak vége.
30 napos beutazási tilalom kivéve zozók:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ez jó! :)
Mert akkor mehetnek a germánok rendet tenni!
(meg akkor egy helyre gyűjtik őket és nem fogják egész Európát feldúlni ezek a harcok)

• Tetszik
Reactions: jurgenbauer
Túldramatizáljátok szerintem.

Szerintem is!
..
Lesz egy szimpla REBOOT egy nagyobb döccenővel!
Semmi bajszos vezírek.
Utána meg szolid viktoriánus konzervativizmus, mint a régi Angliában, vegyítve a 21. századi technikai adottságokkal!
..
Ez a nagy röpködés, harsány ricsaj, vadliberalizmus lesz letekerve!
Szerényebb üzemmód jön. Ennyi!

• Tetszik
Oszinten ez a tokoles es maszatolas keserit el engem. Montenegroban amint megjelent az elso fertozott, azonnali hatarozott lepeseket tett a kormany. Itthon miert kell szlalomozni az egyenes ut helyett?

Mert egy hibrid támadás esetén információs frontvonal is van!
Nem kell a lovat adni a sok fake-news portál alá, hogy a gerjesztett tömegpszichózis által mégjobban alááshassák az ország védelmi reagálóképességét!
(Az én rendszeremben a kommandósok már rég lekapcsolták volna ezeket az oldalakat!)

.
.
A fejlett orszagok fognak adni Afrikanak, de valoszinuleg csak keveset valojaban, am azt nagy csinnadrattaval köritve.
.
A masik, ami gond lesz ezzel, hogyha az afrikaiak között kitör a jarvany, akkor a migracios hullammal, de talan anelkul is, az gyorsan visszajön hozzank. Söt a jarvanytol valo felelem es panik a feketek között lehet, hogy minden korabbinal erösebb migraciot valt ki, mert latjak, hogy otthon semmit nem tudnak tenni a betegseg ellen, de az Igeret Földjen (Europa) biztos van gyogyszer, csak addig kell eljutni. Tehat a jarvanyveszely miatt el jut-e Europa a Földközi tengeren, görög szigeteknel, mindenhol a fegyveres hatarvedelemig, mert ha nem, az ö jarvanyuk hetek alatt a mienk is lesz.
Nem kizart, h eljutnank a tenyleges hatarvedelemig, a jarvanyhangulat feltehetöen most jo esellyel elsöpörne minden liberalis retorikaval szarakodot, es önmagunk helyett masokat segiteni akaro "politikust". Persze ez utobbi is necces, mert most pont a jarvanyra hivatkozva valoszinuleg kizart hogy egy darabig valasztasokat tartananak, tehat ha barhol egy kormany elegtelennek is bizonyul, a lakossag most nem kapna eselyt, hogy valasztasok utan elmozditsa.

Mik a legfrissebb svéd fejlemények?

• Tetszik
Mindenki viszi a vetőmagot mint ha nem lenne holnap, lassan tán abból is hiány lesz.
Nem mondom, hogy hoztam egy fél szatyorral... nem mondom pedig így van :DD
Mikor vinné, ha nem most? Most van szezonja. Ha meg bezár a bazár, akkor az egész szezon ugrott.
Nálunk a mezgazd. boltban szerintem jelenleg több gumikesztyű fogy, mint vetőmag és érdekes, azt rekord gyorsasággal kiszállítják a raktárból.
A festékboltban mondták a minap, hogy három raktár is visszamondta egy nap alatt a szállítást; eddig minden nap jött árú, most meg heti egyszer.

• Tetszik
Szerintem is!
..
Lesz egy szimpla REBOOT egy nagyobb döccenővel!
Semmi bajszos vezírek.
Utána meg szolid viktoriánus konzervativizmus, mint a régi Angliában, vegyítve a 21. századi technikai adottságokkal!
..
Ez a nagy röpködés, harsány ricsaj, vadliberalizmus lesz letekerve!
Szerényebb üzemmód jön. Ennyi!
Csak úgy szólok,hogy Viktória királynő Angliája maga volt a liberalizmus.

• Tetszik
Csak úgy szólok,hogy Viktória királynő Angliája maga volt a liberalizmus.

Zenebutikba feltettem...
Pl. ilyesmi nekem tetszene, amúgy is a 80'-as évek:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
..
Sziget Fesztivál szintű gigaőrületek meg megritkulnak. Szerencsére...
OFF

A ripacs, dübörgő, túlhájpolt világnak fellegzett be! Évenkénti ide-oda utazgatásokkal!
Lesz újra telek, kiskert, víkend. Ennyi!
Meg jobb és minőségibb emberi kapcsolatok, ahol mindenki meg tudja majd becsülni és értékelni azt, amilye van!
Beleértve a feleségét, férjét, családját, egyáltalán a LÉTEZÉSÉT!
.

A ripacs, dübörgő, túlhájpolt világnak fellegzett be! Évenkénti ide-oda utazgatásokkal!
Lesz újra telek, kiskert, víkend. Ennyi!
Meg jobb és minőségibb emberi kapcsolatok, ahol mindenki meg tudja majd becsülni és értékelni azt, amilye van!
Beleértve a feleségét, férjét, családját, egyáltalán a LÉTEZÉSÉT!
.
És attol még ez mennyiben változtatja meg azt,hogy a viktoriánus anglia egy liberális gazdaságú állam volt?

• Tetszik