Én aztán nem sértődöm, ha nálatok úgy csinálják, hogy csuklóból minősítik a másikat, kedves egészségedre.Szerintem meg de, pont ezt a stílust kezdted el, és most megsértődsz, hogy visszakapod.
Nem mondta senki, hogy majd otthon esztergálnak a népek, de könnyebb lesz ha továbbra is mindenkinek otthon lesz a gyereke, mert kiesnek az iskolai dolgozók?Ez remek, de azért felteszem a kérdést, ha a gyárak leállnak, mert nincs elég ember, akkor honnan lesz BÁRMI IS?
Szerintem szövegértési problémáid vannak. A tancsinéni nem nyúl, de a rugdalózó gyerek se fogja se összekarmolni, se összekenni, se összetapizni? Vagy szerinted hogy választja szét őket, felszólítja őket, erre ők szétválnak, mintha mi se történt volna, vagy gyepálják egymást amíg fizikailag szét nem szedik őket? Vagy a tanárnál is legyen gumibot, hogy ne kelljen fizikailag hozzáérni senkihez, akihez nem akar, mert életre veszélyes fertőzést hordozhat?Ez így van. Szerencsére tancsinéni okos, és nem nyúl a szájához miután szétválasztotta őket. Vagy mégis?
A raktáros és a laboros amúgy szokott sírni és verekedni mostanában a munkahelyén, hogy ennyire nem érzed a különbséget?
Valóban, mert be vannak zárva az iskolák. Sőt, azt is megkockáztatom, hogy a körükben alacsonyabb, mint más szakmák esetén, mert jelenleg nem igényel fizaikai jelenlétet.Látom erre nem sikerült reagálni: Nincs több megbetegedés a tanárok között mint más szakmák esetén.
Ja igen, mert a te munkahelyeden meg az enyémen meg mindenki másén mindenki szakmailag topon van, ugye? Annál az országosan legnagyobb, régi, magyar tulajdonú cégnél is, ahol 30 éves adatbázisrendszert görgetnek maguk előtt, és win98 van a kezelésre használva, mert az osztályvezető ragaszkodik hozzá? Tudsz vele kezdeni valamit, el lehet neki magyarázni szerinted, hogy semmivel sem kompatibilis már a rendszere, amit használni kell? Nagyon jól hangzik ez a naprakészség, csak nem tudom, hogy egyes szakmákban honnan, miből és mikor kellene kivitelezni.Mondjuk amiért minden más szakmában is illik naprakésznek lenni?
Az elmúlt 11 évben nem olvastál híreket?Ja csak külön teszteket kaptak. Tényleg semmi prioritás...
Ezt nem mondta senki, csak lehet egyszerűbb naprakész maradni, ha naprakész eszközökkel dolgozol a munkád során. Az oktatás nem ilyen, mert a matematika és fizika alapjai nem változtak meg az elmúlt száz évben sem, és a tanításuk is ugyan úgy zajlik, mert semmi értelme először laplace transzformálni, aztán megtanítani a szorzótáblát. És aki tanítani tanult, bármilyen tantárgyat, az nem lesz egyik pillanatról a másikra emellé streamer és tech guru pénz és eszközök nélkül. Az egy dolog, hogy nekem, meg feltételezem neked is, az egyetemen megtanították, és van egy alap hozzá, de ez sajnos nem minden területen van így.Mert minden más helyen a tudás naprakészen tartása kizárólag koktélpartikon, és munkaidőben történik...