T
Törölt tag 4082
Guest
Elfogadom, akkor 500 ezertel több. Sajnos még mindig kevésÁprilisban már heti 240-260.000 érkezett, ha jól emlékszem.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Elfogadom, akkor 500 ezertel több. Sajnos még mindig kevésÁprilisban már heti 240-260.000 érkezett, ha jól emlékszem.
Hat, az a "4 EUs" az gyakorlatilag 2 amerikai, mert a Moderna es a Pfizer is amerikai ceg - mondjuk gyartast tekintve a Pfizernek szerintem kb mindenkire raver, olyan globalis gyartohalozata van, a vilagon 10-15 gyarban allitjak elo az oltast mar, ev vegere 2.5 milliard adagot iranyoztak elo es csal az alapanyagok hianya lassitja oket erre szamra:Ember és felszerelés még csak-csak lett volna. Amiből hiány van még most is, az a vakcina. Most a heti 5-600.000 beadott vakcina a max, amit ki tudunk hozni a rendszerből. És ebben már benne van a Szputnyik V és a Sinopharm is a 4 EU-s mellett. (Bár az utóbbiból már elég rég érkezett.)
Nyilván, csak azok eus beszerzésből jönnek, így közsszájon is mint eus szerepel. Mondjuk az eu szégyene, hogy egyetlen saját fejlesztése sincs, de hát na. Nem ezért szeressük.Hat, az a "4 EUs" az gyakorlatilag 2 amerikai, mert a Moderna es a Pfizer is amerikai ceg - mondjuk gyartast tekintve a Pfizernek szerintem kb mindenkire raver, olyan globalis gyartohalozata van, a vilagon 10-15 gyarban allitjak elo az oltast mar, ev vegere 2.5 milliard adagot iranyoztak elo es csal az alapanyagok hianya lassitja oket erre szamra:
"One of the biggest rate-limiting steps of this production, according to McDermott, has been the availability of raw materials and specifically lipids, the fatty substance that safely houses the mRNA until it can get to our cells."
Manufacturing moonshot: How Pfizer makes its millions of Covid-19 vaccine doses | CNN
When the coronavirus pandemic began, the challenge for Pfizer and BioNTech wasn't just developing its Covid-19 vaccine -- it also had to make it, and by the hundreds of millions.www.cnn.com
Nem véletlenül oltották az új regisztrált köznevelési alkalmazottakat Pfizerrel.Ez kifejezetten hasznosnak tűnik. Napra lebontott hatásossági adatok:
"Egyre többen kapják meg a koronavírus elleni oltást Magyarországon, de sokan nem tudják, hogy mikor alakul ki a védettségük. Ferenci Tamás biostatisztikus, a Járványmatematikai Modellező és Epidemiológiai Munkacsoport tagja segít a Portfolio olvasói számára eligazodni a kérdésben."
https://www.portfolio.hu/gazdasag/2...eg-minket-a-koronavirus-elleni-vakcina-478000
Mondjuk ha rajtam múlna visszamondanám a 90% alatti hatékonyságú vakcinarendeléseinket, és pótolnám szputnyikkal az így kiesett szemetet. Pfizer Moderna Szputnyik a többivel oltsák afrikát, ha akarják.Jah és Bajorország után Ausztria is bejelntkezett 1 millió Szputnyikra.
Igen.Ez volt korábban is a koronavirus.gov.hu-n?
Nana, a BioNTech, aki elcsabitotta Karikot vagy 10 eve es naluk fejezte be az mRNS 'talalmanyt' es azota is top mgmt (SVP, ha jol emlekszem), az bizony 'echte' nemet ceg (mindig mondom, hogy 200+ eve messze a vilag legjobb vegyeszei.)Nyilván, csak azok eus beszerzésből jönnek, így közsszájon is mint eus szerepel. Mondjuk az eu szégyene, hogy egyetlen saját fejlesztése sincs, de hát na. Nem ezért szeressük.
Es ismet visszakoszon a regi jo kulturalis azonossag, a valaha Churchill altal is felismert es felvazolt Baden-W-Bayern-Austria-Hungary katolikus orszag...Jah és Bajorország után Ausztria is bejelntkezett 1 millió Szputnyikra.
kb.Mondjuk ha rajtam múlna visszamondanám a 90% alatti hatékonyságú vakcinarendeléseinket, és pótolnám szputnyikkal az így kiesett szemetet. Pfizer Moderna Szputnyik a többivel oltsák afrikát, ha akarják.
Jobban jártunk volna az hótziher.Es ismet visszakoszon a regi jo kulturalis azonossag, a valaha Churchill altal is felismert es felvazolt Baden-W-Bayern-Austria-Hungary katolikus orszag...
Nem nagyon nézegettem régóta. Sajnos, ma rá kellett néznem ...
Amíg nincs elég vakcina, jobb egy 70-80%-os mint a semmi.Mondjuk ha rajtam múlna visszamondanám a 90% alatti hatékonyságú vakcinarendeléseinket, és pótolnám szputnyikkal az így kiesett szemetet. Pfizer Moderna Szputnyik a többivel oltsák afrikát, ha akarják.
No, igen!Es ismet visszakoszon a regi jo kulturalis azonossag, a valaha Churchill altal is felismert es felvazolt Baden-W-Bayern-Austria-Hungary katolikus orszag...
Hat az egyertelmu, talan a nyelv az egyetlen, ami aggasztana, bar szerintem megmaradt volna a magyar tartomanyi nyelvnek.Jobban jártunk volna az hótziher.
OMM forever, de ezt már párszor leírtam. Ha még a bajorokat is hozzánk csatolják, hát jöjjenek. Utána már csak Lengyelország 1795-ös határait kell visszaállítani, és egész korrekt kis országocska lenne.Hat az egyertelmu, talan a nyelv az egyetlen, ami aggasztana, bar szerintem megmaradt volna a magyar tartomanyi nyelvnek.