A vakcinákról kizárólag úgy lehet beszélni mint a halottakról: csak jót, vagy semmit.Na ugyehogyugye ! És ilyenkor mi van kedves Blitz olvtárs és a többiek ?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A vakcinákról kizárólag úgy lehet beszélni mint a halottakról: csak jót, vagy semmit.Na ugyehogyugye ! És ilyenkor mi van kedves Blitz olvtárs és a többiek ?
Vagy csak szimplán nem kell elferdíteni dolgokat.A vakcinákról kizárólag úgy lehet beszélni mint a halottakról: csak jót, vagy semmit.
Szerintem meg de ! Létezik , lásd az említett veszettség elleni oltás ! Ha egy kutya be van oltva legalább 3 évente akkor nem tudja elkapni a betegséget ! Legalábbis nem nagyon van rá példa ! Akkor ez vehető 100%-nak !Szögezzük le, hogy 100%-os hatékonyságú oltás nem létezik.
Ne erőlködj, hülyeséget beszélsz.Szerintem meg de ! Létezik , lásd az említett veszettség elleni oltás ! Ha egy kutya be van oltva legalább 3 évente akkor nem tudja elkapni a betegséget ! Legalábbis nem nagyon van rá példa ! Akkor ez vehető 100%-nak !
Halottakról igazat vagy semmit. De hát na. Műveltsétlg az luxusA vakcinákról kizárólag úgy lehet beszélni mint a halottakról: csak jót, vagy semmit.
Be le lehet kötni az élő fába is, de minek? Sok felesleges energiát megspórolhatnál magadnak meg nekem is. Így forog közszájon ahogy írtam, az más kérdés, hogy mi is lehet az eredeti formája. Ha meg már a műveltségnél tartunk, esetleg leírhatnád magát a szót helyesen.Halottakról igazat vagy semmit. De hát na. Műveltsétlg az luxus
Kezdjük ott, hogy előírt kötelezettsége minden kutyatartónak a három hónapos kort elérteket 30 napon belül, az első oltást követően 6 hónapon belül, majd ezt követően évenként beoltatni a kutyáját veszettség ellen (164/2008. (XII. 20.) FVM rendelet). (Az már más kérdés, hogy a legtöbb veszettség elleni vakcina - Nobivac, Rabisin - 2-3 éves védelmet ad.)Szerintem meg de ! Létezik , lásd az említett veszettség elleni oltás ! Ha egy kutya be van oltva legalább 3 évente akkor nem tudja elkapni a betegséget ! Legalábbis nem nagyon van rá példa ! Akkor ez vehető 100%-nak !
De akkor miért nem hívjuk egyszerűen csak mondjuk... fizikának?
Nem mondod ? Végül is csak vagy 40 éve kutyázok ! LOLKezdjük ott, hogy előírt kötelezettsége minden kutyatartónak a három hónapos kort elérteket 30 napon belül, az első oltást követően 6 hónapon belül, majd ezt követően évenként beoltatni a kutyáját veszettség ellen (164/2008. (XII. 20.) FVM rendelet). (Az már más kérdés, hogy a legtöbb veszettség elleni vakcina - Nobivac, Rabisin - 2-3 éves védelmet ad.)
Másrészt pedig nincs 100%-os oltás. Meg lehet közelíteni ezt az értéket, de valószínűleg sosem fogjuk elérni.
Igazából a prebiológiai evolúció esetén a fizika és a kémia egyaránt fontos tényező.Mert kémia.
Ez jó érv. Én meg több, mint 40 éve szoktam pisálni, de nem tudnám kifejteni, hogy pontosan hogy működik a vese. De persze a gugli a barátomNem mondod ? Végül is csak vagy 40 éve kutyázok ! LOL
Ez jó érv. Én meg több, mint 40 éve szoktam pisálni, de nem tudnám kifejteni, hogy pontosan hogy működik a vese. De persze a gugli a barátom
Az a te bajod !Ez jó érv. Én meg több, mint 40 éve szoktam pisálni, de nem tudnám kifejteni, hogy pontosan hogy működik a vese. De persze a gugli a barátom
Nem volt semmi extra: a járványtagadó, oltásellenes kemény maggal együtt ontotta ide a sok-sok olvasnivalót. Szerintem csak szimplán megunta @Mackensen ezt a tortúrát.Most látom, hogy mérleg kolléga 1 hónap pihit kapott tudomány tagadásért mostanában nem követem ezt a topikot mit csinált, hogy karanténba küldték?
A probléma, hogy a hivatkozott cikk egy betű nem sok, annyit sem ír a vakcinákrol (ok egy fél mondatot elejt arról, hogy ez nem az...) szóval honnan az általad fejtegetett állítasok sora?Eddig csak az látszik erősen valószínűnek, hogy az mrns oltás miatt legeneráltatott tüskefehérje szerencsétlen esetekben csúnyán összezavarhatja a vaszkuláris endothelialis réteg mitokondriális funkcióit, ami akár az endotheliumot alkotó sejtecskék széteséséhez és ezáltal vérzés, véralvadási zavarokhoz és még jó sokféle súlyos problémához vezethet. Ráadásul ameddig a vírus egy gyenge vagy mérsékelt lefolyású betegség eseten leginkább csak a felső légutakban okoz problémákat addig az mrns oltás esetén a szervezettel legyártatott tüskefehérje kb. mindenhová eljut, és ezzel nagyon jól tisztában van a megoldás gyártója (emiatt volt a huzavona pl. japánban az ideiglenes engedéllyel) csak a nép nem tudhat róla.
The novel coronavirus’ spike protein plays additional key role in illness - Salk Institute for Biological Studies
LA JOLLA—Scientists have known for a while that SARS-CoV-2’s distinctive “spike” proteins help the virus infect its host by latching on to healthy cells. Now, a major new study shows that the virus spike proteins (which behave very differently than those safely encoded by vaccines) also play a...www.salk.edu
Hogy mi lesz ebből hosszú távon? Fogalmam sincs.. de sok jó nem néz ki belőle. Csak reménykedni tudok, hogy a tömeges kisérleti oltásokból nem lesz nagyobb baj mint magától a vírustól..
Már rákérdeztem a "Visszajelzések" topikba és várom a választ mert én se értem !Most látom, hogy mérleg kolléga 1 hónap pihit kapott tudomány tagadásért mostanában nem követem ezt a topikot mit csinált, hogy karanténba küldték?
De.miert csak merleg? Vannak nála sokkal durvább esetek.is.Nem volt semmi extra: a járványtagadó, oltásellenes kemény maggal együtt ontotta ide a sok-sok olvasnivalót. Szerintem csak szimplán megunta @Mackensen ezt a tortúrát.
Hát ezt mondjuk én sem értem. Most kapásból vagy 2 ember jut eszembe, akiknek az ebben a topikban véghez vitt munkáját lehetne jutalmazni 1 hónap pihivel.De.miert csak merleg? Vannak nála sokkal durvább esetek.is.