Kunhalmi Ágnes koronavírusos
Kórházba került Kunhalmi Ágnes. Az MSZP társelnöke közösségi oldalán jelentette be, hogy elkapta a koronavírus fertőzést, mint írta kifejezetten rosszul érezte magát, ezért jelenleg a Honvédkórhá...

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
1.401.457 fertőzött (+15.957)1.385.500 fertőzött (+15.526)
2.673 kórházban (+28)
202 lélegeztetőgépen (-6)
158.424 aktív eset (+10.851)
1.186.319 gyógyult (+4.604)
40.757 elhunyt (+71)
6.325.143 kapott oltást (+2.238)
3.437.335 kapott harmadik oltást (+6.890)
9.612.654 mintavétel (+40.505)
34.810 hatósági házi karanténban (-3.842)
![]()
691743 fertőzött (+1890)
12007 kórházban (+201)
1440 lélegeztetőgépen (-11)
251077 aktív eset (+1236)
418568 gyógyult (+484)
22098 elhunyt (+170)
2432313 (922886) kapott oltást (+69474, +9874)
4783383 mintavétel (+11194)
44172 hatósági házi karanténban (-5880)
![]()
ez egy 2021 04 06. ai random kiválasztoott nap érdemes összehasonlítani a számokat.
Napi musk baromságunkat ad meg nékünk ó jó urunk...![]()
Ami tegnap sci-fi volt, hamarosan valóság lesz...Napi musk baromságunkat ad meg nékünk ó jó urunk...
Hát igen.Ami tegnap sci-fi volt, hamarosan valóság lesz...
Gyerekként vártam az ilyet nagyon, de felnőtt fejjel átgondolva elég meredek
Mondjuk én valószínűleg már nem érem meg, hogy ez általánosan elterjedt dolog legyen, de 80 feletti élkorban lehet, hogy majd jelentkezem tesztelésre, amikor már úgyis mindegy, egy kis izgalom csak használ![]()
Erre vki? Meg nem keresem, de vki átesett rajta és írt róla, hogy megviselte a gyomrát. Persze az is lehet, hogy még a delta volt.Mennyire megy rá az omikron a gyomorra?
Nem vagyok orvos, de akiket ismerek, főleg gyerekeknél hasfájás, étvágytalanság. Érdekes, hogy sűrűn csak az a tünet.Erre vki? Meg nem keresem, de vki átesett rajta és írt róla, hogy megviselte a gyomrát. Persze az is lehet, hogy még a delta volt.
Családban volt omikronos, de nekik nem volt gyomor- vagy bélrendszeri problémájuk (2 oltás után).Erre vki? Meg nem keresem, de vki átesett rajta és írt róla, hogy megviselte a gyomrát. Persze az is lehet, hogy még a delta volt.
Csak aztán nehogy megtámadjanak minket a varangyok.....Hát igen.
„Ami ma még mesének hangzik, holnapra valósággá válhat. Ez a történet a holnapután legendája. Ekkor már nem léteznek nemzetállamok. Csak az emberiség és a világűrbe kihelyezett kolóniák léteznek. Az emberek meghódították a távoli csillagokat. A tengerfenék is állandó lakhelyükké vált. Az űrhajók ma még elképzelhetetlen sebességgel szelik át a Tejútrendszert. Az Orion egy a sok űrhajó közül. Parányi része a mindent átfogó biztonsági rendszernek, ami a világűrből érkező támadásoktól védelmezi a Földet. Kísérjük el az Oriont és legénységét a végtelenség szélére vezető őrjárataikon.”
Engem ma teszteltek. Pozitív vagyok.Erre vki? Meg nem keresem, de vki átesett rajta és írt róla, hogy megviselte a gyomrát. Persze az is lehet, hogy még a delta volt.
Ez így igaz. Én remélem már megyek kifelé belőle enyhe torokfájás, ritkuló szakadozó köhögés, meg enyhe fejfájás, hányinger, étvágytalanság, nálam szombaton kezdődött. Páromnál kedden neki az itthoni és a hivatalos gyorsteszt is negatív lett, kedden volt egy kis hátfájás azóta erős nátha, azt hittük nála ennyi volt, erre tegnap estétől jött a száraz köhögés és azóta lázas, feje szétrobban, hányinger, étvágya semmi és nem bír fent lenni...Engem ma teszteltek. Pozitív vagyok.
Azt nem írták/mondták, hogy melyik verzió, de gondolom az OMIKRON, mert igen gyorsan terjed.
Kapar a torkom, volt egy kis hőemelkedésem, más nem. De ahogy az oltásokra, úgy a betegségre sem egyformán reagál az emberek szervezete.
Lehet hogy közben ő is pozitív lett?Ez így igaz. Én remélem már megyek kifelé belőle enyhe torokfájás, ritkuló szakadozó köhögés, meg enyhe fejfájás, hányinger, étvágytalanság, nálam szombaton kezdődött. Páromnál kedden neki az itthoni és a hivatalos gyorsteszt is negatív lett, kedden volt egy kis hátfájás azóta erős nátha, azt hittük nála ennyi volt, erre tegnap estétől jött a száraz köhögés és azóta lázas, feje szétrobban, hányinger, étvágya semmi és nem bír fent lenni...
Valószínűleg igen...Lehet hogy közben ő is pozitív lett?
Jobbulást kívánok nektek!
Velem egyidőben lettek a kollégámnak hasonló panaszai, mint nekem. Neki tegnap negatív lett a tesztje, viszont azóta fokozódtak a panaszai. Arra gyanakszik, hogy lehet hogy már ő is pozitív lenne, ha újra tesztelnék.
Kedves Pogány! Készséggel elismerem, hogy innen a Centauri primeról az egész földi járványkezelés erőteljes viccnek látszik. Azonban covid diktatúrának hívni valamit, ami legalább próbálkozik a járványkezeléssel meglehetősen rossz vicc.Azokra a rendelkezésekre gondolsz amik 'vedeni' hivatottak, hogy oltatlanul bemehetsz dolgozni egy étterembe, zihálhatsz, krákoghatsz, fogdoshatod az összes mindent ami aztán kikerül a vendégtérbe, de te nem ülhetsz aztán ki ugyanoda ahová ezeket küldted mert az az oltottak privilégiuma?
Szóval a medence belehugyozós és nem belehugyozós oldalának tűnik ez a csodaosztrák tevekenység.
A minden egyéb ehhez kapcsolódó gondolat mellett.
Igen, rámehet. Már az eredeti wuhani variáns is, ami akkor is aggasztó volt, mert ez MERS és nem SARS jellemző.Erre vki? Meg nem keresem, de vki átesett rajta és írt róla, hogy megviselte a gyomrát. Persze az is lehet, hogy még a delta volt.
Mindenhol az. Covid diktatúra.Kedves Pogány! Készséggel elismerem, hogy innen a Centauri primeról az egész földi járványkezelés erőteljes viccnek látszik. Azonban covid diktatúrának hívni valamit, ami legalább próbálkozik a járványkezeléssel meglehetősen rossz vicc.
Ami azt illeti, a jelenlegi magyar helyzetet hívnám inkább covid diktatúrának.
A napokban tárgyaltam, pár magyar céggel quantium 40 eladással kapcsolatban, az új nemzeti ugrókapu konszern számára, és csak oltásigazolással, végig maszkban mehettem be. Közben a kocsmákban, éttermekben azt csinálok amit akarok. A kormány semmi érdemi lépést nem tesz, mégis a tömegközlekedésen szívhatsz a maszkkal, a munkahelyedről kirúghatnak, és úgy általában a legtöbb helyen csak szívatás az, amit itt járványkezelésnek mondanak. Szóval nem azt állítva, hogy osztrákiában értelmesek az intézkedések, azt viszont állítva, hogy magyariában nem, maradok tisztelettel
C.p.
Igen, rámehet. Már az eredeti wuhani variáns is, ami akkor is aggasztó volt, mert ez MERS és nem SARS jellemző.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..