Semmiféle ideológiát nem kevertem én ebbe bele. Nagyon megnézném hogy MIÉRT, és HOGYAN lett elsőre kivezetve. Nyilván aki olvasta már pár hozzászólásomat itt, az előtt nem titok hogy az Indexet egy zsák szarnak tartom, de most frankón mondom hogy nem ezért mondtam azt, hogy nagyon kíváncsi lennék arra hogy mi volt az előzmény, mert az előítéleteim miatt próbálom védeni hogy elverték. A lófaszt. Ez a gyerek abból a pár másodpercből amit a leejtett telefonon lehetett látni, simán volt olyan súlycsoportban mint az őr, hiába írta le gyönyörűen megfestve hogy az aztán micsoda erőfölénnyel rendelkező ember volt, és abban sem vagyok biztos, hogy pont úgy volt ahogy leírta a cikkben, miszerint csak úgy simán nagy erővel hirtelen és határozottan kivezette. Ez a gyerek ha bírkózott az őrrel, és mondjuk 2 percbe telt annak egyáltalán az ajtón kívülre kirakni, utána meg csak be akart menni, azt már láttuk hogy az után is hogy kapott egy bal egyenes jobb horgot, akkor azért nagyon nem ugyan az a szitu, mint ha úgy történt minden ahogy leírta... Persze, a szép szabályos az az, ha elvezeted, kirakod, kint tartod anélkül hogy megütnéd, csak ahhoz kell 20 kg fölény, mert különben fellök. A másik megoldás hogy pofánvered, ha mondjuk egy 80 kg körüli boxoló vagy. Ez a biztonsági őr nem egy 110kg + os ember volt. Nem védem én, csak megértem.