Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Meg gondolom baratnod sut foz sutemenyeket abba szoktak citrusfelek helyat tenni meg dzsemmet is szoktak a helybol csinalni. Ugyhogy gondolom tul eros permetszereket nem szivesen hasznalnal
Citrusfelekhez nem ertek szerencsere nallam nincsenek pajzstetvek. De gazdaboltba biztos tudnak valami jo permetszert ajanlani. En nemszeretek permetelni de ha permeteltetek akkor vagy sima rezgaliccal /bordoile/ vel vagy egy mixel ami bordoi le aztatott dohamy le es aztatott diolevel lebol all. Modjuk nekem vannak meheim es a vele jaro furkeszdarazsak /amiket nem irtok mert tetvesedestol megvedik a meheket ha nimcsenek tulszaporodva/ es azok pusztitjak a pajzstetveket leveltetveket is
Ez esetbe mehet az actara /suhyd/ altal emlitett is. Mivel hogy a helya nincs vogyaztva /nikotinoidok ugye felszivodnak es ezek kicsit erosebbek masak a dohanyba talalhatoaknal es a citrusfelek nagymennyisegben taroljak a helyba/ de mivel apszolut nincs fogyasztva erosebbel is probalkozhatsz /egy tipp a komolyabb permetszerkhez amik etkezesi celu novemyekre valok engedely kozelesek /vizsga/ de a viragokra kis menmyisegbe megvasatolhato engedely nelkul is/ es mivel neked nem kell nagy mennyiseg szerintem teljesen jarhazo ut /de azert csak ovatosan/Otthon dísznek van, bármit rákennék, ami használ..
A termese ehetetlen pedig hatalmas es rengeteg
Még hány oldalon keresztül megy a sírás Balázs befizetett magán nyugdíj pénze után. Olyan lett ebből mint ha asszony két gyerekkel most hagyta volna el.
Másik mítosz hogy IMF hitelek fogyasztásra mentek el! A fenét gazdasági fejlesztésekre gyárakra stb amiket utána gyorsan le is nulláztak. Fiume vagy másik horváth kikötőhöz kiépített kőolaj vezeték, akkor elképzelés szerint Közel-Keletről is jöhetett volna az olaj !
Én meg annak örülök hogy kb tíz százalékát visszakaptam. Volt olyan év mikor még működött hogy egy év alatt kb 25%-ot tozsdeztek el belőle. Par hete láttam az öoregem önkéntes mny pénztári éves osszesitojet, befizetett tavaly kb 120-at, de az év végi egyenleg mégis csak kb 90_el nőtt. Én speciel jobban bizok az államiban, a nyugdíjasok jó szavazó bázis, és akikkel mostanában beszélek mind elégedettek a nyugdíjjal amit negyven akárhány év munkaviszony után kapnak.Nem is saját lakásban lakom, mert tudom meddig ér a takaró. Ellenben az én pénzemből is húzták ki azt, aki nem tudja. Ez hol fair...?
Én mindig leszedem a fertőzött leveleket, vagy hajtásokat. Legyen leveltetu, vagy gombás betegség. Kisebb gyumolcsfaknal és eddig a szőlő nél bevált. Szőlőt még sosem permeteztem, jó nincs is sok csak 50 tő. Permetezni a gyerekek miatt nem lehet , megesznek zölden is mindent nem néznek semmit. Atteleltettem egy eros paprika tovet, ahogy bekerült ősszel a lakásba megtetvesedett, torolgettem, mosogattam, szedegettem a leveleket egész télen. Kb három hete kitettem az udvaron a tűző napra, a tervek eltűntek, a régi levelek is, de tele van új hajtasokkal és már virágzik is.Otthon dísznek van, bármit rákennék, ami használ..
Erre jön hogy kezelési költségek stb minden szépen levonogatnak. wall street farkasa kicsit szélsőségesen de bemutatja a rendszert.Én meg annak örülök hogy kb tíz százalékát visszakaptam. Volt olyan év mikor még működött hogy egy év alatt kb 25%-ot tozsdeztek el belőle. Par hete láttam az öoregem önkéntes mny pénztári éves osszesitojet, befizetett tavaly kb 120-at, de az év végi egyenleg mégis csak kb 90_el nőtt. Én speciel jobban bizok az államiban, a nyugdíjasok jó szavazó bázis, és akikkel mostanában beszélek mind elégedettek a nyugdíjjal amit negyven akárhány év munkaviszony után kapnak.
Igen. Sokan miért gondolják, h a nehezen megkeresett pénzével egy vadidegen jól fog sáfárkodni. 2005 körül konkrétan lehülyézett egy befektetési tanácsadó, amiért nem akartam a pénzt rábízni. Kérdi mibe rakom? Hát vennék szántót, vagy aranyat. A föld árán röhögött, meg, h az arany padlón van. A picike föld azóta dupláját éri, az arany is jócskán drágult...az istenített ble-chipek meg azóta is az akkori ár alatt, vagy névérték körül. Persze a jattot leszedi, meg a tőzsdealkusz is.Erre jön hogy kezelési költségek stb minden szépen levonogatnak. wall street farkasa kicsit szélsőségesen de bemutatja a rendszert.
Megjegyzem semmire sincs garancia szélsőséges esetekben egy állam egy nemzet végérvényesen össze omolhat. Pl migrációs folyamatok, és vagy demográfia helyzet miatt!
Az MDF is MSZMP utódpárt. 3 részre bontották. Szóval ugyanaz a banda.Boca De e ék se füle se farka.
A KOMMENT színvonalát pedig bőven jellemzi az Antall idején ballibsik uralkodtak szösszenet....
Valóban?Boca De e ék se füle se farka.
A KOMMENT színvonalát pedig bőven jellemzi az Antall idején ballibsik uralkodtak szösszenet....