Igen tanúsíthatom , a tesztoszteron idővel való elmúlása ilyen hatású. A jobboldali képre pillantva egyetlen különbség - nekem nem nőtt ki a hajam.
Igen tanúsíthatom , a tesztoszteron idővel való elmúlása ilyen hatású. A jobboldali képre pillantva egyetlen különbség - nekem nem nőtt ki a hajam.
Nem tudom tudjátok-e ki az a Kim Dotcom.
Érdekes nézni hogy az amcsi jobboldalnak sikerült 1 lépést tenni előre (kb 100 kéne) és az egész mozgalom szétesett. MAGA vs MIGA, "we just want to play video games" vs "annak az anime lánynak a szoknyája túl kurta", etnat vs civnat stb.

Aztak.rva. Három perc utan feladtam. Ezt egy hónapig tart majd végighallgatni.Ez nem tudom mi.
Ezèrt ide rakom.

Jól bírtad.Aztak.rva. Három perc utan feladtam. Ezt egy hónapig tart majd végighallgatni.![]()
![]()

Ezt nem tudod mi? Hát a M.I.Ez nem tudom mi.
Ezèrt ide rakom.
Ok de ezt most az m.i írta?Ezt nem tudod mi? Hát a M.I.
Ezt , egyenlőre emberi utasításokat végrehajtva , a M.I. készítette (úgy gondolom). Nagyon sok olyan anyag van fennt a NET-en, ahol az emberiséget tesztelik, hogy mennyire tudnak elmenni -a hülyeségben, vagyis magyarul meddig mehet el a F.O.S. média is - a benyelhető álhírek gyártásában. A hülyeség mint tudjuk határtalan, többször körülöleli a Földet és azon túl is nagy cafrangokban csüng alá..Ok de ezt most az m.i írta?
Felolvassa?
Minek? Kinek? Èn 1 percig bírtam hallgatni.
Vagy valakinek az írásat felolvassa? Gondolom nem.
Ebből pènze sem lessz senkinek.
Szóval ezèrt nem vágom.
Cigááááááány, a magyar nyelvben nincs olyan hogy roma.Egy roma, egy fekete, és egy latino ül egy autóban, ki vezezti a kocsit?
Hát a rendőr
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..