Humor

607127365_1446774953677698_4640400146374698963_n.jpg
Igen tanúsíthatom , a tesztoszteron idővel való elmúlása ilyen hatású. A jobboldali képre pillantva egyetlen különbség - nekem nem nőtt ki a hajam.

Érdekes nézni hogy az amcsi jobboldalnak sikerült 1 lépést tenni előre (kb 100 kéne) és az egész mozgalom szétesett. MAGA vs MIGA, "we just want to play video games" vs "annak az anime lánynak a szoknyája túl kurta", etnat vs civnat stb.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

never gets old :d
Hangfelismerő lift Skóciában

• Tetszik
Reactions: endre
Ez nem tudom mi. :D
Ezèrt ide rakom.

Ez nem tudom mi. :D
Ezèrt ide rakom.

Ezt nem tudod mi? Hát a M.I.
Erről jut eszembe a régi átkosbeli vicc, a hülyeség rendfokozatai: Postás, rendőr, vasutas. Most a végére oda lehet biggyeszteni a M.I.-t..
Vigyázat, ez még ráadásul a COVID-nál is gyorsabban terjed, fertőző.

Ok de ezt most az m.i írta?
Felolvassa?
Minek? Kinek? Èn 1 percig bírtam hallgatni.

Vagy valakinek az írásat felolvassa? Gondolom nem.

Ebből pènze sem lessz senkinek.

Szóval ezèrt nem vágom.
Ezt , egyenlőre emberi utasításokat végrehajtva , a M.I. készítette (úgy gondolom). Nagyon sok olyan anyag van fennt a NET-en, ahol az emberiséget tesztelik, hogy mennyire tudnak elmenni -a hülyeségben, vagyis magyarul meddig mehet el a F.O.S. média is - a benyelhető álhírek gyártásában. A hülyeség mint tudjuk határtalan, többször körülöleli a Földet és azon túl is nagy cafrangokban csüng alá..

Ráadásul, ha egy emberben a hülyeség találkozik és párosul a szorgalommal - hihetetlen pusztításra képes, lepipál egy nukit is.

Például egy "tanulmány?" azt taglalta hogy a tudósok megvizsgálták, ha egy vajaskenyér a szokásosan vajas felével érkezik a földre, ha csak 34,5 msec-ig van így akkor a kórokozók nem tudnak megkapaszkodni rajtuk - a vajas deszka ehető marad. Ha ennél hosszabb az érintkezés ideje - akkor a korokozók felmásznak, felragadnak a kenyérre.

Tehát jó páran benyalták ezt az áltudományos hülyeséget - és erről beszéltek a F@sbókon, sokszor megosztva ezt a "szenzációs tudományos" felfedezést - a kommunikációt aztán az M.I. értékelte ki mint a hülyeség egyik mérőszámát indikálva..