Igen, visszafelé nyitottqlak is egy kaput nemcsak a hídon lehetett menni.Sziasztok!
Ugyan ez volt a tapasztalat. Se nagyobb dugó, se kibírhatatlan sorban állás nem volt, pedig gyerekkel voltam.
A parkoltatás - buszoztatás alapjában jó volt, arról nem tehetnek, hogy 44-es egy sima reggel elesik hát még most és kerülő út nincs!
Beléptetés haladt, persze volt sor, kb 20 perc (9:30 körül).
Egy nagy faszság volt, hogy a szárazföldi bemutató részre csak egy felüljárón lehetett megközelíteni sőt az egyik kapuról is oda tódult a tömeg. (Azért kellett az átjáró, hogy a VIP be tudjon menni). Az eleve szük átjárón megálltak az emberek hogy jobban lássanak, így az egész feltorlódott egy kerítésekkel határolt területen. Na ott lehett volna baj, de kb 15 perc múlva megjelent a biztonságiak feje és a katonai rendészekkel karöltve rendet tett.
Szóval azt mondom, nem volt 100%-os s szervezés , de annyira szar se. ( Szerintem, a saját tapasztalatom alapján).
Ja és a hazajutás is flottul ment!
Utinform, mivel olvastam vki 1-2 órát retkelt dugóban. Aki budai, ne az M5-öt használja. Irany a dunaujvarosi híd, utána 20 perc Bp. az M6-on, nulla forgalom. Nyugdíjas tempoban a szabályokat betartva 30-35 perc.
Egyébként mivel én nem szoktam rep. napra járni mindent élveztem. Úgy éreztem magam, mint egy ovis Diesneylandben.