Inkább az ápoló az elméről..."Meglátogatnánk"? Vigyázz mert jön UE és UEné aztán jól meg leszel látogatva Vagy a többes szám a gyámjára utal
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Inkább az ápoló az elméről..."Meglátogatnánk"? Vigyázz mert jön UE és UEné aztán jól meg leszel látogatva Vagy a többes szám a gyámjára utal
Nekem sem mutatja a chrome (PC-n), de az oldal forrásából kibányásztam, ott benne van a kódban.Kaptam visszajelzést, hogy nem látszanak a fotók PC-n. Én meg mobilon nem látom...
Számít, hogy a PC-men Mozillát használok s nem Chrome-ot? Vagy mi van ilyenkor?
Érdekesek azok a zavarótöltet sínek. Hogyan megy alá függesztmény?Olasz Typhoon
Eléggé ki van centizve, főleg a belső sín (helye) van közel.Érdekesek azok a zavarótöltet sínek. Hogyan megy alá függesztmény?
Bevallom erről még nem láttam közeli képet.
Érdekesek azok a zavarótöltet sínek. Hogyan megy alá függesztmény?
Pontosan ugyanezt linkeltem neki en is az Eurofoghter topikban valaszolvaPl ezen az oldalon láthatsz sematikus rajzot a függesztési lehetőségekről..
The Aircraft | Eurofighter Typhoon
www.eurofighter.com
mindenesetre érdekes és kivetési szöget eléggé lekorlátozza
A neten szinte mindenhol póttartályt látsz fölé függesztve
Pedig nem lestemPontosan ugyanezt linkeltem neki en is az Eurofoghter topikban valaszolva
Eléggé ki van centizve, főleg a belső sín (helye) van közel.
Nem sínek, csak áramvonalazó gondolák. A fékszárny flaperonom mozgató munkahengerit áramvonalazzák és abban vannak a töltetek.Érdekesek azok a zavarótöltet sínek. Hogyan megy alá függesztmény?
Nálatok is "darabosak" ezek a videók? Vagy nálam van a hiba?
Szerb An-26 távozóban
Gondolom a Lasta 95 statikhoz support és/vagy vipAzt tudod esetleg, hogy miért nézett be, ha jól tudom, mindkét nap? Nap végén jött, 3/4 óra múlva kb már készült is vissza
Ez nagyon giccses lett....Az indiai Aviation Wall youtube csatorna, amelyik az igazán látványos indiai MiG és Szuhoj videóiról híres, szintén ellátogatott Kecskemétre: