Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A témától függetlenül van olyan téma ebben a fórumban, ahol megoszthatjuk a repülésről készült kiváló minőségű fotókat?Szerb An-26 távozóban
![]()
Van.A témától függetlenül van olyan téma ebben a fórumban, ahol megoszthatjuk a repülésről készült kiváló minőségű fotókat?
Dejó is volt ez a kecskeméti happening! Jövőre lesz vagy csak 2 év múlva??
Tippem szerint 2 év múlva, H225M-el, Leo A7-el, PzH-2000-el, Hiúzzal.Dejó is volt ez a kecskeméti happening! Jövőre lesz vagy csak 2 év múlva??
+magyar KC-390, NASAMS, Leguan....BayraktarTippem szerint 2 év múlva, H225M-el, Leo A7-el, PzH-2000-el, Hiúzzal.![]()
Honvédelem napján Budaőrsön lesz valami idén? Valami susmus?Tippem szerint 2 év múlva, H225M-el, Leo A7-el, PzH-2000-el, Hiúzzal.![]()
Jövőre is lesz.
A honvédelmi miniszter 48/2022. (XII. 21.) HM utasítása
a 2023. évi Nemzetközi Repülőnap és Haditechnikai Bemutató megszervezésével és végrehajtásával
összefüggő feladatokról
...
A repülési igazgató
a) kezdeményezi a külföldi légi katonai szervezetek 2023. január 20-ig történő megkeresését,
b) 2023. február 28-ig a MUCS részére felterjeszti a bemutatóra részvételüket visszaigazolt külföldi légi
szervezetekről készített összesítő jelentést,
Kár, hogy a céldátum nincs benne... Tudja már esetleg valaki?
Soha nem ertettem miert a rekkeneo kanikulaba kell repnapot szervezni. Miert nem jo a majus vege vagy junius esetleg szept eleje? Ostravaban hatalmas elmeny, hogy soha nem gyilkos a meleg. Komoly eso negy Ostravabol nalam eddig egyszer volt.
Szeptember 2. szombat és szept. 3. vasárnap esélyes szerintem!Túl nagy jósnak nem kell lenni, hogy augusztusban leszHuszadikára nem szervezik az biztos, 26-27-én atlétiai vb záró napjai, szerintem arra se fogják rá szervezni, marad aug 6 vagy 13.
Soha nem ertettem miert a rekkeneo kanikulaba kell repnapot szervezni. Miert nem jo a majus vege vagy junius esetleg szept eleje? Ostravaban hatalmas elmeny, hogy soha nem gyilkos a meleg. Komoly eso negy Ostravabol nalam eddig egyszer volt.
Szeptember 2. szombat és szept. 3. vasárnap esélyes szerintem!
Akkor legyen harc! Kihez mennek többen!?!Az üti a görög és a szlovák repülőnapot.
Volt, hogy egy hetvegen volt Zeltweg es Kecso. En ebben nem latok problemat.Az üti a görög és a szlovák repülőnapot.
Volt, hogy egy hetvegen volt Zeltweg es Kecso. En ebben nem latok problemat.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..