Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A témától függetlenül van olyan téma ebben a fórumban, ahol megoszthatjuk a repülésről készült kiváló minőségű fotókat?Szerb An-26 távozóban
Van.A témától függetlenül van olyan téma ebben a fórumban, ahol megoszthatjuk a repülésről készült kiváló minőségű fotókat?
Dejó is volt ez a kecskeméti happening! Jövőre lesz vagy csak 2 év múlva??
Tippem szerint 2 év múlva, H225M-el, Leo A7-el, PzH-2000-el, Hiúzzal.Dejó is volt ez a kecskeméti happening! Jövőre lesz vagy csak 2 év múlva??
+magyar KC-390, NASAMS, Leguan....BayraktarTippem szerint 2 év múlva, H225M-el, Leo A7-el, PzH-2000-el, Hiúzzal.
Honvédelem napján Budaőrsön lesz valami idén? Valami susmus?Tippem szerint 2 év múlva, H225M-el, Leo A7-el, PzH-2000-el, Hiúzzal.
Jövőre is lesz.
A honvédelmi miniszter 48/2022. (XII. 21.) HM utasítása
a 2023. évi Nemzetközi Repülőnap és Haditechnikai Bemutató megszervezésével és végrehajtásával
összefüggő feladatokról
...
A repülési igazgató
a) kezdeményezi a külföldi légi katonai szervezetek 2023. január 20-ig történő megkeresését,
b) 2023. február 28-ig a MUCS részére felterjeszti a bemutatóra részvételüket visszaigazolt külföldi légi
szervezetekről készített összesítő jelentést,
Kár, hogy a céldátum nincs benne... Tudja már esetleg valaki?
Soha nem ertettem miert a rekkeneo kanikulaba kell repnapot szervezni. Miert nem jo a majus vege vagy junius esetleg szept eleje? Ostravaban hatalmas elmeny, hogy soha nem gyilkos a meleg. Komoly eso negy Ostravabol nalam eddig egyszer volt.
Szeptember 2. szombat és szept. 3. vasárnap esélyes szerintem!Túl nagy jósnak nem kell lenni, hogy augusztusban lesz Huszadikára nem szervezik az biztos, 26-27-én atlétiai vb záró napjai, szerintem arra se fogják rá szervezni, marad aug 6 vagy 13.
Soha nem ertettem miert a rekkeneo kanikulaba kell repnapot szervezni. Miert nem jo a majus vege vagy junius esetleg szept eleje? Ostravaban hatalmas elmeny, hogy soha nem gyilkos a meleg. Komoly eso negy Ostravabol nalam eddig egyszer volt.
Szeptember 2. szombat és szept. 3. vasárnap esélyes szerintem!
Akkor legyen harc! Kihez mennek többen!?!Az üti a görög és a szlovák repülőnapot.
Volt, hogy egy hetvegen volt Zeltweg es Kecso. En ebben nem latok problemat.Az üti a görög és a szlovák repülőnapot.
Volt, hogy egy hetvegen volt Zeltweg es Kecso. En ebben nem latok problemat.