Ilyenkor mindig eszembe jut a Vadász kiállítás…Milliárdos tétel.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ilyenkor mindig eszembe jut a Vadász kiállítás…Milliárdos tétel.
Utoljára 2021-ben rendezték meg Kecskeméten a Nemzetközi Repülőnap és Haditechnikai Bemutatót, melynek újbóli megrendezéséről is érkezett érdeklődés. Gróf Gergely ezredes elmondta, hogy a repülőnapról az elmúlt évekhez hasonlóan hivatalos tájékoztatást adnak majd ki2024-ben több nemzetközi hadgyakorlat is vár a Magyar Légierő Gripen flottájára
MH vitéz Szentgyörgyi Dezső 101. Repülődandár | 2024. március 4-én, hétfőn, Gróf Gergely ezredes, a kecskeméti MH vitéz Szentgyörgyi Dezső 101. Repülődandár parancsnoka tartott tájékoztatót, melyben többek között a bázison jelenleg zajló elektronikai hadviselési gyakorlatokról, valamint a Magyar...www.jetfly.hu
Március van, már mindjárt itt az év vége is nem lesz ebből semmiUtoljára 2021-ben rendezték meg Kecskeméten a Nemzetközi Repülőnap és Haditechnikai Bemutatót, melynek újbóli megrendezéséről is érkezett érdeklődés. Gróf Gergely ezredes elmondta, hogy a repülőnapról az elmúlt évekhez hasonlóan hivatalos tájékoztatást adnak majd ki
Szerintem se lesz, ha lenne akkor mondott volna dátumot, de így nem ő akarta lelőni a poént...Március van, már mindjárt itt az év vége is nem lesz ebből semmi
Előző évben nem hivatalosan májusban tudtuk meg hogy nem lesz repülőnap és június 2-án jelentették be hivatlosan hogy elmarad.Szerintem se lesz, ha lenne akkor mondott volna dátumot, de így nem ő akarta lelőni a poént...
Nincs rá pénz mint ahogy mást is kihagy a honvédség mert nincs manyNagyon úgy tűnik, hogy idén is elmarad a repülőnap
Hivatalosan ugyan nem közölték, de több kecskeméti szállodát és hotelt már értesítettek, hogy nem rendezik meg 2024-ben a Nemzetközi Repülőnap éskecsup.hu
Fasza.....Nagyon úgy tűnik, hogy idén is elmarad a repülőnap
Hivatalosan ugyan nem közölték, de több kecskeméti szállodát és hotelt már értesítettek, hogy nem rendezik meg 2024-ben a Nemzetközi Repülőnap éskecsup.hu
Tuti valami ismetlest hallottalMost mondják a rádióban (Rádió1) hgy kezdődik a 7végén a kecskeméti nemzetközi repülőnap, rengeteg vendéggel, bemutatókkal.
Valamiről lemaradtam volna?
Lehet, hogy rádiójáték formájában megtartják - így a legolcsóbb...Tuti valami ismetlest hallottal
A rádióhallgatók is jól lássák lesz a jelige...Lehet, hogy rádiójáték formájában megtartják - így a legolcsóbb...
Tuti valami ismetlest hallottal
Szerintem úgy lesz repülőnap, mint ahogy tavaly volt"Majd az előtte álló idei feladatokról beszélt, melyek között szerepel a jelentősen megnövekedő számú repülőeszköz fogadása, a légi személyszállítás átalakítása, a balti légtérrendészeti feladata, a nemzetközi repülőnap és haditechnikai bemutató megrendezése."
Ezek szerint lesz 2025-ben repülőnap Kecskeméten? Meglepő, mert a Gripenek egy része augusztusban épp a Baltikumban lesz...
De végül is itt lesz már mindkét KC-390-es, az összes H225M, néhány L-39NG...
Félek, hogy igazad lesz ebben... de térjünk erre vissza december 31-én.Szerintem úgy lesz repülőnap, mint ahogy tavaly volt
Ez vicces, mert a Közlönyven most nem jelent meg erről miniszteri utasítás.Bali Tamás ddtbk.
Jelen állás szerint lesz repnap de még nem biztos.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..