Köszi, lesznek még. Stílszerűen most egy hazai, tökig fegyverbenSzerintem több fórumtárs nevében írva, köszönettel venném ha osztanál még meg képeket. Nagyon jók lettek.

Köszi, lesznek még. Stílszerűen most egy hazai, tökig fegyverbenSzerintem több fórumtárs nevében írva, köszönettel venném ha osztanál még meg képeket. Nagyon jók lettek.

Whoa, mit repült ebben a díszben?Köszi, lesznek még. Stílszerűen most egy hazai, tökig fegyverben
![]()
Román Puma volt, az egy fél H225MAz orrába szerelt, minden irányba néző "diszkógömb" az mi lehetett?
4-en repülték a képpességbemutatót, kettő GBU, kettő Maverick konfiggalWhoa, mit repült ebben a díszben?
Képességbemutató része volt ez a Gripen. Azért két AIM-9 még kellett volna rá.Whoa, mit repült ebben a díszben?
Nem volt lehetőségem rá kimenni. Már a hónap elején eldöntöttem, hogy nem megyek n+1 ok miatt.Képességbemutató része volt ez a Gripen. Azért két AIM-9 még kellett volna rá.
Nem voltál kinn ma sem? Pedig biztos voltam benne, hogy fél napra biztos leragadsz majd a NASAMS irányítóközpontnál.
Na a korábban említett sztori tőle vanA MI-2 bemutató alatti kommentátor haláli volt, inkább azt figyeltem mit mond semmit a gépet.![]()

Nemrég személyesen hallott anekdota egykori vadászpilótától:
Kolléga kb az 50-es éveiben jár, de momentán 25 éves barátnője van (szavai szerint "az ő ízlése rossz nem az enyém") és mint felidézte pont úgy lehet ujjal a kolleginát kényeztetni, mint ahogy anno a MiGeken a vészoxigént kapcsolta fel. És hát még ha jópár éve nem is repül, a reflex megmaradt, szóval bármilyen helyzetben/formációban/állapotban tudja a betanult képességét hasznosítani![]()
Sárga és 10.Nem irtad hogy melyik parkolo es melyik kapu...
Allitolag ma kevesebb nezo volt. Es ugy tunik a szervezok is "tanultak" a szombatbol...
A szállító gépük kerítésére is kitették a román zászlót. Pofátlan gesztus, de mit is várhatunk a románoktól.A fékernyője volt még látványos.
Láttam, és mellé volt téve egy kézzel írt munka terület tábla is.A szállító gépük kerítésére is kitették a román zászlót. Pofátlan gesztus, de mit is várhatunk a románoktól.
A szaudiak nagyon rendesek voltak a piros-fehér-zölddel.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..