Ha van-lesz valami VIP jegy és pályán belüli parkoló amivel árnyékba ülhetek és nem kell erőltetett menetben gyalogolni kilométereket , akkor szívesen elmegyek újra , de amúgy nem akarom újra átélni ezt az embert próbáló napot...

Most elképzeltem, ahogy Molni félrészegen beül egy F-16-osba, elindítja, és telibe nekimegy az egyik orosz vitéznek "Nesztek, még fegyók nélkül is jobbak az amcsi gépek!" felkiáltással...söröshordó

"Most is volt VIP jegy, előre lehetett volna gondolkodni "
-Nem lehetett előre gondolkodni , mert még sosem voltam ez előtt , így nem is tudtam mire számíthatok...
Néztem amit beraktál , de ennyit meg egyszerűen nem ér. Talán adnák érte 10-20 ezret , de többet nem.
Amikor a szpíker néha hülyeséget mondott (előfordult), elképzeltem, ahogy Molni egy másik hangosbeszélőn felülírja a kommentárt...pl.... Repül ez a fos, de minek, mikor a másiknak ezerrel jobb az ezmegazja..... levágná az égről. mint villám a verebet....Python, milyen kamerával csináltad a videókat ?
........... Mellesleg a staton lévő F-16-os elég ramaty állapotban volt külsőleg. (festés, horpadások).... De valószínű, hogy a beltartalom rendben volt, különben hogy repült volna idáig?
........... Mellesleg a staton lévő F-16-os elég ramaty állapotban volt külsőleg. (festés, horpadások)....
Az Orosz Lovagok festése is kopottas volt, az ukrán szuhojé is..... Érdekes, hogy a Hawkok és a brit és német heli makulátlan volt....No jó, a kopott festés egy dolog... De horpadások?Én igazából jobban tudom értékelni az olyan gépeket, amelyeken látszik, hogy ténylegesen használva vannak, aktív gépek. Ezért nem is szeretem a díszfestéses gépeket.
Nagy a forgalom a levegőben? Vagy szűk a hangár bejárata a parkoláshoz? 
Egyszer, ha lesz rá idő és keret, forgathatna valaki a kecskeméti hangárban egy "Nagy Durranás"-szerű videót. Megnézném, ahogy a Gripenbe lapátolják a szenet, a keszis pilcsi szexel a hátsó ülésen és amikor felrakják a rakétát, annak az infrafeje kacsint egyet...stb....
Szénre bazd+ 
@zotyek78
Lehet az oka pl. jég is, vagy 800 km/h-nál egy bogár is elég nagy pusztítást tud végezni.
)... De okés, mondjuk az előfordul olykor, hogy egy madárral ütközik... Egy idő után ezeket a horpadásokat nem javítják, és/vagy bizonyos időközönként cserélik az adott burkolatot? Mert mondjuk az, hogy nálunk nem, az egy dolog... Dehogy egy jóléti nyugati államban sem. OoA működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..