. Utoljára 97-98ban voltam repnapon, van valakinek tapasztalata, hogy régi 5-ös út vagy M5 ajánlatos....délben mennék, de nem akarom több órát dugóban állni.Én azt javaslom mindenkinek aki teheti ne kocsival jöjjön Hacsak nem akar dugóban órákat állni Egyszer voltam kocsival Akkor megfogadtam soha többet
Én azt javaslom mindenkinek aki teheti ne kocsival jöjjön Hacsak nem akar dugóban órákat állni Egyszer voltam kocsival Akkor megfogadtam soha többet
Sziasztok!
Szeretnék kimenni vásárnap...barátkozni vitézi honfitársaimmal..... Utoljára 97-98ban voltam repnapon, van valakinek tapasztalata, hogy régi 5-ös út vagy M5 ajánlatos....délben mennék, de nem akarom több órát dugóban állni.
Előre köszönöm....
Köszönöm, én is remélem, hogy délben már nem lesz gáz...oroszok ugyis este vannak. Inkább klimás kocsiban ülök, mint a vonaton...

<blockquote rel="varga dima">Köszönöm, én is remélem, hogy délben már nem lesz gáz...oroszok ugyis este vannak. Inkább klimás kocsiban ülök, mint a vonaton...

Sziasztok, tudna valaki segíteni a megközelítésben? A feleségem 7,5 hónapos terhes és nem hajlandó otthon maradni, ezért valami közeli parkolóhelyet keresek. Kaposvár (52-es főút) felöl érkezem, és eddig úgy vettem ki, hogy (a hivatalos honlapról) a zöld Békéscsabai úton lévő lenne a legmegfelelőbb, innen busz is indul. Eddig mindig a repülőtér É-i oldalán a mezőben lévő parkolót használtam, ez most nem lesz? Megmondom őszintén nem is tudtam a buszokról, eddig is voltak? Mert mindig úgy gyalogoltunk be. Ha van valaki, aki tud konkrét infót az legyen szíves válaszoljon. Köszönöm.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..