Még jó, hogy nem te állítod össze a kiállítottak listáját, mert akkor a Suzuki Vitarán kívül más nem nagyon lenne!
Pedig, lehet inkább sajnálnod kéne :)
én a repülőktől nem sajnálnám (meg kerítésen belül a tankkocsiktól se, csak hülyeséget nem csináltatnék velük). Akkor tényleg lenne minden, mint a bucsuban :D

Mi a helyzet most Kecskeméten? Esik az eső? Mi a pályairány? Van már repülés?

Holnapra már jobb időt irnak. 9-20°, de legalább esőt csak estere várunk. Bar reggel egy kis köd bejátszhat.

Mi a helyzet most Kecskeméten? Esik az eső? Mi a pályairány? Van már repülés?
11ig esett az eso most borul de elallt
Kepessegbemutatot lerepultek
Mi24, H145, Gripen repult
A Gripenek fuggesztmennyel Sidewinder Amraam, bomba es Maverick gyakorlokkal

Ez jo lesz remelem bentrol is lathatjuk
Ez ott nagyobb élmény lesz

Ezt leszamitva punnyadas

11ig esett az eso most borul de elallt
Kepessegbemutatot lerepultek
Mi24, H145, Gripen repult
A Gripenek fuggesztmennyel Sidewinder Amraam, bomba es Maverick gyakorlokkal

Ez jo lesz remelem bentrol is lathatjuk
Ez ott nagyobb élmény lesz

Ezt leszamitva punnyadas
Helikoptereken volt fuggesztmeny vagy barmi?

Kepek? Vagy mindegyikotoknek meghalt a kameraja a telefonon, amirol irkaltok? :p

(FYI imgbb.com/ibb.co korlatlan, 32MB/kep es baromi egyszeru GUI.)

1, Mindig is a környező mezőkön,legelőkön stb. volt a parkolás. S nem volt gond. Pedig a Nagypolák, meg a Transit (lásd lentebb) nagyon nem volt terepjáró. Oszt' felhőszakadás is volt.
2, Az is igaz, hogy az egyéb; régebbi, lágyabb rugózású/csillapítású instabilabb, nagyobb hasmagasságú, ballonosabb gumikkal szerelt autók messze dagonyatűrőbbek voltak, mint a mai autók.
2, De azért ne legyen már világvége emiatt. A gázpedálnak nem csak két véghelyzete van, s lehet (sőt kell is!) indulni kettesben is, ha helyzet van. "...És ha helyzet van, akkor lépni kell. Ha olyan a helyzet..."
4, Amúgy meg egy, "Mer' a biztonságos" SUV-val amúgy is legyőzhetetlen leszel; csak szorgalmasan tanulmányozd a tévéreklámokat!:D;)

Ui:
Adnék én mindenkinek hosszú tengelytávú mk3-as Ford Transitot a hóba, meg a sárba (A Bükkről beszélünk)
Ilyen, ennyire hátrarakott hátsó futóművűt:
ford-transit-2-5-td-190-l-9-szemelyes-104960_223047_1xl.jpg

Oszt" megtudnák, hogy hol lakik az Úristen!!!:hadonaszos:
Jártam ilyennel. Nyári gumival 2-3 cm-er friss hóban mar nem tudott elindulni. Viszont a téli gumi csodákat tett.

• Tetszik
Reactions: misinator
Nem viccelek: Tényleg az összes ottani repülőnapon, (legalábbis1997 óta, amióta járok) így történt a parkolás, s nem csak alig 60000 ezer ember ment ki egy nap.
S hidd el, nem állt meg az élet. Persze voltak anomáliák, ha valaki meg elakadt, akkor segítettek egymásnak az emberek.

Mindig elfelejtem, hogy a szülőágy és a koporsó között máshonnan jöttünk, máshol vagyunk, máshova tartunk.
Bocs, ha túl ironikus voltam az előbb.
Egyébként nem hiszem , hogy a szántásban fognak parkolót kijelölni. Füves legelők lesznek gondolom kaszálva. Az azért nem lesz dagonya egyből. Viszont mi 4x4 el megyünk , ha valaki elakadna, írjon ide és kihúzzuk! (Ha a helyzet engedi persze) Lehet rakok fel terepgumikat is a biztonság kedvéért! :D :D :D

• Tetszik
Reactions: BJani