Ez a szállító propeller nagyon klassz lehet.Érdekességnek raktam be egy magyar ht fórumra hogy bizonya a horvátok is pl. a fősodratú közép jobboldali napilapban is foglalkoznak a Kína témával ht. vonalon is.
Ez a szállító propeller nagyon klassz lehet.Érdekességnek raktam be egy magyar ht fórumra hogy bizonya a horvátok is pl. a fősodratú közép jobboldali napilapban is foglalkoznak a Kína témával ht. vonalon is.
Évek óta tesztelik a J-15 katapultos változatát, kb fél éve jött az első kép a J-35 első katapultos protójáról. Mire ez szolgálatba áll (szerintem még 2-3 év biztos), addigra a J-15-ösök meglesznek.azért egy fedélzeti repülőgép csoport nélkül ez a hordozó is csak 1 nagy vas darab..... katapultos indításhoz lesz-e vajon hozzá való vadászgép? mivel hogy ez már nem kapott siugró sáncot, így a jelenleg használatos (a 2db "sáncos) anyahajókon szolgáló Szuhoj klónok ehhez a "ladik"-hoz már nem használhatóak..... szerintem még sok év, mire ez az egység a fedélzeti repülő csoportjával bevetheteő, talán a 2020-as évek vége felé.....
ha megengeded, én azért "tamáskodom" az időtervet tekintve..... nem lesz az ilyen gyors.....Évek óta tesztelik a J-15 katapultos változatát, kb fél éve jött az első kép a J-35 első katapultos protójáról. Mire ez szolgálatba áll (szerintem még 2-3 év biztos), addigra a J-15-ösök meglesznek.
Simán benne van, ez nekik vadiúj. 2-3 év tesztidő biztos lesz, de könnyen lehet több is.ha megengeded, én azért "tamáskodom" az időtervet tekintve..... nem lesz az ilyen gyors.....
Liaoning az első perctől fova kiképző hordozónak lett lenyilatkozva. csak erre sokan azt mondták hogy hát persze... (luxus)Annyit hozzátennék hogy mire a 003 fucsien megkapja a repülő csoportját azzal egyidőben kb. a Liaoning mehet a bontóba.
Tehát ha addig át is adnak még egy hordozót akkor is marad a 3.
Számszerűen mert a L nél nyilván sokkal potensebb egy ilyen.
Nagyon láma vagyok:
torony két oldalán , elvbe még bug fixelik a katapultokatNagyon láma vagyok:
Katapultok még nincsenek kész?
Liftek hol vannak? Nem látom, én vagyok vak?
Így se látom.torony két oldalán , elvbe még bug fixelik a katapultokat
Így se látom.Kérhetek valakitől 2 nagy piros X-et a liftekre?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..