Kijöttem a természetbe, aztán itt bogarak vannak, meg bazmeg nincsen nyírva a gyep, összegereblyézve a tavalyi avar, puklik vannak a földúton, nem szedték fel a lehullott gallyakat. Le kéne betonozni egy parkolót itt az erdő szélén hogy kényelmesebben tudjak kijönni a természetbe. Megvettem a nyaralóm a parton, utálom hogy ennyi a szúnyog, ki kellene irtani őket, már írtam az önkormányzatnak. Meg a ház elött és az udvaron térkövezetünk, a parton kivágtam egy kis nádast ahol be tudom rakni a jetski-t. Le is betonozom, lesz saját sólyám. Az önkormányzat végre kivágta a kurva fűzfűkat a parton, utáltam hogy a kurva kölök mindig felmászik rá. Mindig beomlik a sétán ahonnan végre kivágták a fákat tavaly, írtam a polgármesternek, jővőre lekövezik és lesz rendes sétány, lámpákkal meg térkővel meg minden, meg megcsinálják a partot mint a Balatonon.
Egyre jobban utálok idejárni a folyóparthoz, mindent beépítettek, meg csupa beton, nem lehet már jetskizni sem rendesen, mert mindenhol vizisielnek, amitől szar ebédelni mert nem halljuk egymást kaja közben. A sétány meg kurva meleg nyáron, utálom. Tiszta város lett, nem értem mi a fasz. Az asszony szerint már madarak sincsenek, csak a kurva hattyúk amik teleszarják a partot, amíg nád volt nem jöttek ki. Francba, el is adom, olyan lett mint a város.