Persze, tudom ki ő, csak te Kontyost írtál.Tessék:
Tényleg nem professzor.... tévedtem.
Tanított is, voltam azóta is előadásain. Jó amit csinál, és el kellene kezdeni megvalósítani. Ez az egyetlen ha akarunk termelni az Alföldön. A sok balfasz pártnak ebben meg kellene egyeznie hogy ezt a következő 15-20 éven végigcsinálják, mellé egy kis fok gazdálkodás, ahol lehet elvinni messzebb a gátakat a folyók mellett, néhány helyen hagyni a hódokat randalírozni (de nem mindenhol), a hegyekben kis fagátakkal és vízmosás megkötésekkel (az elődeink rengeteg ilyet csináltak) csökkenteni a villámárvizeket, a városokba parkokat és ahol lehet vízfelületeket építeni, a csapadékot szikkasztani. A szennyvizeket fel lehetne használni a száradó tavak vízszint emelésére, esetleg energiaültetvények telepítésére.
Amivel a környezetvédőkkel szembemegyek, rengeteg eliszapolódott tavat kotornék, kezdve a Tisza-tóval hogy több vizet tudjon felfogni, és simán emelnék is ki vizet a nagy folyókból tavakba amikor ott magas víz. Igen, a Balatonba és a Velencei tóba is . (bár ott inkább a két tározójába)
Minden ki van szinte találva, meg kell őket építeni, mert így kibaszunk a kölkeinkkel. Ja igen, és ha megvalósul a Koncsos-terv, valami hihetetlen vízi paradicsomok lennének nálunk, mennyi-mennyi lehetőség kenuzni.