ne már, ne álltanosíts, 1 millió pecás vannyilván a nyomorék horgászok már megint...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
ne már, ne álltanosíts, 1 millió pecás vannyilván a nyomorék horgászok már megint...
miért óhéber?Meg a hasbaakasztós óhéber duma...
Oroszok Az Igazság Oldalán
Putyin szerint a fejlett országok zöld programmal igyekeznek hátráltatni a feltörekvő gazdaságok fejlődését. „Ezek az úgynevezett zöld korlátok, amelyeket egyes országok a fejlődő államok és a feltörekvő piacok számára állítottak fel, csak egy új eszköz, amelyet azért találtak ki, hogy...t.meOroszok Az Igazság Oldalán
A Nyugat a saját politikai és gazdasági előnyei érdekében kényszeríti rá a fejlődő országokra a „zöld menetrendet” - elemző Az ENSZ 2024. évi éghajlat-változási konferenciája (COP29) bejelentette, hogy november 12-én megállapodásra jutott az ENSZ által vezetett szén-dioxid-kreditpiac...t.me
Mert ezt az egészet, mesterségesen generálják, olyasvalakik, aki mindenből hasznot tudnak húzni, mivel ők irányítják az eseményeket. Az "óhéber duma" meg egy olyan nyelvi fordulat ami "megtévesztő, hazug beszéd kijelentés" értelmű, zsargon kifejezés...miért óhéber?
mi ez a hülyeség?Mert ezt az egészet, mesterségesen generálják, olyasvalakik, aki mindenből hasznot tudnak húzni, mivel ők irányítják az eseményeket. Az "óhéber duma" meg egy olyan nyelvi fordulat ami "megtévesztő, hazug beszéd kijelentés" értelmű, zsargon kifejezés...
Nézd, ha csak azt nézzük, hogy kb.10 éve a Weber (Pvörösvár) dolomit bánya területnövelésére nem adtak engedélyt az erdő miatt, és véletlenül kis idő múlva leégett az az erdőrész, majd bővíthették a bányát?mi ez a hülyeség?
Nem kell keverni a környezetvédelmet a háttérből. A hódok kinek hoznak bevételt?
Hogy van aki keresni akar minden? Van.
Sajnos nincs igazán zöldterrorizmus, bár igény volna rá, városokat, közlekedési folyosókat, iparágakat blokkolandó.Nézd, ha csak azt nézzük, hogy kb.10 éve a Weber (Pvörösvár) dolomit bánya területnövelésére nem adtak engedélyt az erdő miatt, és véletlenül kis idő múlva leégett az az erdőrész, majd bővíthették a bányát?
Mostanra az egész zöldaktivizmus üzleti vállalkozássá fajult el. Az eszetlen aktivisták pedig komoly zsarolópotenciállal rendelkeznek a zöld NGOk kezében, bármikor blokkolhatnak iparágakat, városokat, közlekedési folyosókat, akár még terrorcselekményt is végrehajtattathatnak velük...
Nem a hódok, kabócák, gőték sorsáról van itt szó, hanem a zsarolási pozícióról....ha lefizeted őket, békén hagynak...
Csak az nem környezetvédelem amiről te beszélsz, hanem maffia bűnözés. Ugye azt sem állítod hogy a környezetvédő gyújtották fel azt az erdőrészt? (én jókat szoktam vitatkozni kavics, bazalt és dolomit bánya ellene ismerőseimmel, hog döntsék el mi miatt akanak rinyálni: bányák vagy a rossz utak zavarják?)Nézd, ha csak azt nézzük, hogy kb.10 éve a Weber (Pvörösvár) dolomit bánya területnövelésére nem adtak engedélyt az erdő miatt, és véletlenül kis idő múlva leégett az az erdőrész, majd bővíthették a bányát?
Mostanra az egész zöldaktivizmus üzleti vállalkozássá fajult el. Az eszetlen aktivisták pedig komoly zsarolópotenciállal rendelkeznek a zöld NGOk kezében, bármikor blokkolhatnak iparágakat, városokat, közlekedési folyosókat, akár még terrorcselekményt is végrehajtattathatnak velük...
Nem a hódok, kabócák, gőték sorsáról van itt szó, hanem a zsarolási pozícióról....ha lefizeted őket, békén hagynak...
Sajnos nincs igazán zöldterrorizmus, bár igény volna rá, városokat, közlekedési folyosókat, iparágakat blokkolandó.
Csak az nem környezetvédelem amiről te beszélsz, hanem maffia bűnözés. Ugye azt sem állítod hogy a környezetvédő gyújtották fel azt az erdőrészt? (én jókat szoktam vitatkozni kavics, bazalt és dolomit bánya ellene ismerőseimmel, hog döntsék el mi miatt akanak rinyálni: bányák vagy a rossz utak zavarják?)
volt ilyen máshol is, mint a maffia által megszált szakszervezetek, az sem munkásjogi akció volt, hanem bűnözés. De azért ne tagadd el, jó hogy van szabad szombat és nyolc órás munkaidő Európában. Jó, hogy vannak környezetvédők és nem kell már DDT-vel tetűt irtani és ólmozott benzint használni.
Környezetvédő nem egyenlő a Mona Lizára festéket öntő idiótával.
Sajnos nincs igazán zöldterrorizmus
https://www.portfolio.hu/uzlet/2024...ik-a-lakossagot-hogy-maradjanak-otthon-724034
"A légszennyezettség kritikus szintet ért el Újdelhiben, ami miatt a hatóságok kénytelenek voltak rendkívüli intézkedéseket hozni. Az iskolák átálltak online oktatásra, és a lakosságot arra kérik, hogy lehetőség szerint maradjanak otthon. A helyzet súlyosságát jelzi, hogy a levegő minősége a 60-szorosa az Egészségügyi Világszervezet által ajánlott határértéknek - írta meg a France24."
Mert mint olyan nincs, terminus technicusa: ökoterrorizmus.nincs igazán zöldterrorizmus
Te eszednél vagy b+ ? Igény/igényed volna rá? Csak meg súgom sokkal többen, sokkal szervezettebbek és sajnos sokkal befolyásosabbak mint legmerészebb álmodban gondolnád! Engem már 2018-ban gyilkossággal fenyegettek a faszbúkon! Szerinted amikor jelentettem történt valami? A faszbúk nem is reagált! A kibaszott rendőrség meg csak annyit tudott mondani amíg szóban / írásban történik szociál médiában ők nem tehetnek semmit! Na azóta van pár doboz 00 SSG-m otthon üdvözölni a túl bátrakat!Sajnos nincs igazán zöldterrorizmus, bár igény volna rá, városokat, közlekedési folyosókat, iparágakat blokkolandó.
Ha rágalmazásért lehet eljárást indítani, akkor lehet ezért is. Szerintem.A kibaszott rendőrség meg csak annyit tudott mondani amíg szóban / írásban történik szociál médiában ők nem tehetnek semmit!
Hát maradjunk annyiban, hogy vékony a jég amiről beszélsz! Minden elkezdődött valahol! És az ember sajnos hajlamos mindent túltolni! Pont ilyen a környezetvédelem! Mert ha oda figyelünk az életvitelünkre és a lehető legkevesebb terhelést okozzuk a környezetünknek akkor bizony mi már nem számítunk környezetvédőknek csak környezet tudatosan élőknek! Sajnos a jelenkor nagybetűs környezetvédői ténylegesen már vagy terroristák vagy annak a határán álnak! Nem ismernek se Istent se embert! Lexarják a tőrvényeket és csakis a saját normáik szerint tudnak gondolkodni! Leírtam már sokszor itt is én erdész/vadászként többet tettem már a jövő környezetvédelméért mint a WWF Magyarország ténylegesen(nem papíron és riportokban mérve)! Szóval sokkal zavarosabb ez már annál , hogy kontrasztos álláspontot lehessen képviselni!Csak az nem környezetvédelem amiről te beszélsz, hanem maffia bűnözés. Ugye azt sem állítod hogy a környezetvédő gyújtották fel azt az erdőrészt? (én jókat szoktam vitatkozni kavics, bazalt és dolomit bánya ellene ismerőseimmel, hog döntsék el mi miatt akanak rinyálni: bányák vagy a rossz utak zavarják?)
volt ilyen máshol is, mint a maffia által megszált szakszervezetek, az sem munkásjogi akció volt, hanem bűnözés. De azért ne tagadd el, jó hogy van szabad szombat és nyolc órás munkaidő Európában. Jó, hogy vannak környezetvédők és nem kell már DDT-vel tetűt irtani és ólmozott benzint használni.
Környezetvédő nem egyenlő a Mona Lizára festéket öntő idiótával.
Ma már valószínűleg de látva a balliberális kommenteket sok helyen én most is szkeptikus vagyok!Ha rágalmazásért lehet eljárást indítani, akkor lehet ezért is. Szerintem.
Mi lett volna, ha nem építik meg, csak a lazacokra hagyják? Mennyibe is került ez a kanyar?Salmon return to lay eggs in historic habitat after largest dam removal project in US history
Less than a month after four towering dams on the Klamath River were demolished, hundreds of salmon made it into waters they have been cut off from for decades to spawn in cool creeks.www.opb.org
A valaha volt legnagyobb amerikai gátbontási projekt után a lazacok visszatértek történelmi élőhelyükre, hogy ott rakjanak ikrát. A természet gyorsan helyre tud állni, ha lehetőséget kap rá.
Tudom, a hódgáttal bezzeg semmi bajom, képmutató vagyok...