Környezetvédelem

És erre a problémàra az a megoldàs hogy csùcs predàtorokat szaporítunk az emberi élettérben?
o_O
Meg kàrtevőket, làsd Hòd...
Pandàk mennyibe kerültek/-nek?
Olyan fajròl beszélünk, amelyik màr szaporodni sem akar. Nem kell nekik a muff...minek pocsékoljuk ràjuk az időt-pénzt?
Aranyosak? Ok. Ja milliárdok vannak arra hogy aranyos szőrgombòcokra költsük, akkor nincs itt semmiféle fiskàlis probléma.
Vagy az elefàntok. Mikor az afrikaiak akarnak adni valamelyik eu-s ződkretén orszàgnak pàrszàz darabot, hogy tartsàk otthon szabadon, akkor meg savanyù a leves.
Tolvaj hypokrita az összes.
nem értem ennek miért kéne köze lennie politikához.
Mindegy, már úgy is megb@szódtunk a kihalások és felmelegedés, túlnépesedés miatt.
Visszafordíthatatlanul.

Valamiért úgy érzem, hogy arra is csak utólag fogunk ráébredni, hogy ezek a kiscsávók milyen fontosak,
amikor a nulla kényelmetlenség miatti 'szúnyog'irtás, és egyéb kemikáliák miatt eltűnnek :/
Hát tessék tenni ellene.
Tessék megkeresni a döntéshozókat és meggyőzni őket, hogy a kémia természetkárosítás helyett álljanak rá a környezetbarát és szelektív (!) biológiai szúnyoggyérítésre.
Nálunk Vecsésen sikerült meggyőznöm a városvezetést, most együtt dolgozunk azon, hogy jövőre mindez sikeres lehessen.

Hát tessék tenni ellene.
Tessék megkeresni a döntéshozókat és meggyőzni őket, hogy a kémia természetkárosítás helyett álljanak rá a környezetbarát és szelektív (!) biológiai szúnyoggyérítésre.
Nálunk Vecsésen sikerült meggyőznöm a városvezetést, most együtt dolgozunk azon, hogy jövőre mindez sikeres lehessen.
az előző ciklusban bizottsági tag voltam a kerületi -többek között- környezetvédelmi bizottságban.
Jövőre akartam volna pl fecskehoteleket csináltatni.
Csak bukó volt a választás :D

• Szomorú
Reactions: fip7
Én például a családommal és a kopómmal utazom le ilyenkor, mert ott kevesebb tűzijáték és petárda zenebona van, mint itthon.
hát, Őriszentpéter olyan volt szilveszter éjszaka mint Bagdad az 1991-es háborúban.
de miért pont szilveszter?
Vmi nép hagyomány izé?

Idén karácsonyra is roppant karácsonyi ~10fokot mondanak...
minden szilvesterkor megyünk valahova barátokkal, (nem bebaszni már) csak ilyenkor van idő, társasjáték, túrázás együtt

• Tetszik
Reactions: fishbed
gondolom a kertesházas részre nem is szánnak ilyet

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
gondolom a kertesházas részre nem is szánnak ilyet
Passz. Én örülnék neki, ha jönne hozzánk is a barna kuka.
Nem lehet mindent komposztálni, másrészt a kopómat sem konyhamalacnak tartom.

Nagy lehetőségek vannak a biokukában, csak az edukációs kampány hiányzott/hiányzik a bevezetése előtt. (Ha Rogán Tóni adott volna pár milliárdot két "migránshordák garázdálkodása" és "fúúj brüsszel" között, akkor lehet, hogy kevesebb ember értetlenkedne azon, hogy miért is jó ez, mire is lenne jó ez.)