Könyvespolc (Szakkönyvtár)

HADITECHNIKA%20FIATALOKNAK_A%20T72%20HARCKOCSI.jpg

Valaki hallott már erről?

• Tetszik
Reactions: haubagoi
Egy nyílt forrású áttekintés az iráni rakétákról és drónokról. Letölthető pdf, 50 oldal, angol.
V57BseI.png

118 oldalon keresztül, minden amit az AMD/AMP-ről nem is gondoltál...

AMD-65 Automata Módosított Deszantfegyver / AMP Automata Módosított Puskagránátlövő

A magyar fegyvergyártás száz évre visszavezethető múltjában kevés olyan egyedi és egyben megosztó fegyvert alkottak meg, mint az 1960-as években megszületett AMD-65 és AMP típusokat. Az alkotást itt szó szerint értendő, hiszen minden fegyver egyedi, idomul valamely formában az adott korhoz, tervezője személyéhez ráadásul kialakítására és funkcionalitására hatással van számos más egyedi tényező is.

Egy nagy elektronikus könyvtár, tele mindenféle szakirodalommal is.

Nekem most ezt sikerült levadásznom onnan, végre valahára:

ASM-nél csekély 300 dodóba kerül...

Egy nagy elektronikus könyvtár, tele mindenféle szakirodalommal is.

Nekem most ezt sikerült levadásznom onnan, végre valahára:

ASM-nél csekély 300 dodóba kerül...
Csak egy IP címről naponta 5 könyvet tölthetsz le alaphelyzetben, de ilyen könyvárak mellett simán megéri akár fizetni is érte.

Csak egy IP címről naponta 5 könyvet tölthetsz le alaphelyzetben, de ilyen könyvárak mellett simán megéri akár fizetni is érte.

Azt nem is figyeltem. De napi öt könyvnél többet ki akarna letölteni? :eek: Ha meg mégis, arra ott a VPN (vagy, ha valakinek dinamikus IP-címe van, akkor még az sem kell). :D