Környezetvédelem

Megint egy cikk a kaukázusi medvetalpról és társairól.

medvetalp-750-min.jpg

Hogy rohadna meg.A nyáron randevúztam vele.

A hétvégén van sasszinkron meg bagoly népszámlálás. Aki tud, jelentsen az MME felé, ill északi pocok állomány felmérés is zajlik, szóval a Fertő Hanság Nemzeti Park vár bagolyköpeteket is (gyűjtés helye, ideje, faj (ha lehet) és gyűjtő neve megjelöléssel).

• Tetszik
Reactions: jani22 and Blitz97
Egy kicsit hadd legyek büszke. Osztrák (hobbi természetfotós) ismerős zaklat, h "ez hol van", meg "az milyen szép", feldobja neki az algoritmus a Csodás Magyarország német ill angol oldalait. El van ájulva.
Fejtsd ki bővebben, mert én spec. nem értem. Van valahol egy oldalad? Link?

Fejtsd ki bővebben, mert én spec. nem értem. Van valahol egy oldalad? Link?
Facebookon az idővonalon feldobja neki az algoritmus a Csodás Magyarország képeit, bejegyzéseit. Van ugyanis német és angol nyelvű fb oldaluk, wow hungary ill Wunderbares Ungarn néven.

Igen, turizmus, de ahogy én észreveszem, inkább a természetközeli témákra, élményekre koncentrálva, nem a "drogozz olcsón a Szigeten" típusú reklám.
https://wunderbaresungarn.de/

Facebookon az idővonalon feldobja neki az algoritmus a Csodás Magyarország képeit, bejegyzéseit. Van ugyanis német és angol nyelvű fb oldaluk, wow hungary ill Wunderbares Ungarn néven.

Igen, turizmus, de ahogy én észreveszem, inkább a természetközeli témákra, élményekre koncentrálva, nem a "drogozz olcsón a Szigeten" típusú reklám.
https://wunderbaresungarn.de/
A 9gag-en nekem minden oldalon ez jön fel. :)

• Tetszik
Reactions: zsolti
Nem is értem hogyan lehet egy ilyen fenséges lényt leölni , bele kell nézni a szemébe és ott van benne a végtele óceán minden történése és az egyed lelke ! Mindig is elítéltem vadász létemre a bálna és delfin vadászatot , az összes faszkalapot akik a Feröer szigeteken részt vesznek a tömeges delfin gyilkolásban agyonverném !

Nem is értem hogyan lehet egy ilyen fenséges lényt leölni , bele kell nézni a szemébe és ott van benne a végtele óceán minden történése és az egyed lelke ! Mindig is elítéltem vadász létemre a bálna és delfin vadászatot , az összes faszkalapot akik a Feröer szigeteken részt vesznek a tömeges delfin gyilkolásban agyonverném !
Ami a Feröer-szigeteken van, tényleg kész agyrém...... :mad:Én is elítélem a bálna-, delfin és cápavadászatot. Ezzel együtt azonban szigorúan egyszer megkóstolnék valamilyen bálnahúsból készült ételt, hogy mégis milyen ízélménnyel magyarázzák ezt a barbár szokást. (Tervben van, hogy egyszer ellátogassak Svalbardra, ott lehet csukabálnát halászni.)

• Tetszik
Reactions: Wilson
Ez minden élőlényre igaz.