Talán évtizedekig nem lesz lehetőség ilyen közelről látni a messzi észak vízimadár-vendégeit (kercerécék)
/Orbán Zoltán felvételei/
/Orbán Zoltán felvételei/
Szted problem ha szarkának, varjúnak magában adok faggyút?Valamiért a fórummotor teljesen szétbaltázta a hozzászólást. 1 hozzászólásban akartam a te 2 hozzászólásodra reagálni, lett belőle 3, szuper.
Szóval 1, tavaly januárban és Salzburg közepén fotóztam hajnalmadarat. Léteznek, csak aprók és rejtőzködnek.
2, A 3db szajkó. Lehet egy fészekalj pl?
Elvileg mindegyik húsevő vagy legalább részben húsevő. Szerintem nem gond.Szted problem ha szarkának, varjúnak magában adok faggyút?
Vagy ha nem jó nekik, akkor van annyi eszük, hogy nem burkolják be?
Csak annyit zabálnak, amennyit kirakok nekik.Elvileg mindegyik húsevő vagy legalább részben húsevő. Szerintem nem gond.
Ahol sok a kismadár, előbb-utóbb megjelenik majd a karvaly is.Csak annyit zabálnak, amennyit kirakok nekik.
De már abba hagytam velük, elzavarják az összes többi madarat :/
Pedig a szajkók (vasárnap reggel 8 is jött egyszerre), gerlék, cinkék tök jól megvannak egymás közt.
Ez nagyon a házak között van, még ha kertesek isAhol sok a kismadár, előbb-utóbb megjelenik majd a karvaly is.
Nálunk is, és itt őgyeleg néha. Pedig nálunk énekes madarak sincsenek, a kuvikék miatt, csak gerlék. A karvaly majdnem annyira urbanizálódott, mint a vörös vércse.Ez nagyon a házak között van, még ha kertesek is
Mondjuk jöhetne, naponta látok posztokat éhenhalt ragadozókról :/Nálunk is, és itt őgyeleg néha. Pedig nálunk énekes madarak sincsenek, a kuvikék miatt, csak gerlék. A karvaly majdnem annyira urbanizálódott, mint a vörös vércse.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..