T
Törölt tag
Guest
Most majd vesznek a megrendelt 200-as A8-as keretből...Még jó, hogy eladták őket.
Most majd vesznek a megrendelt 200-as A8-as keretből...Még jó, hogy eladták őket.
Mi a nevetés tàrgya @LMzek 2.0 ?
A fenébe, ez sem robbant fel.

Mondjuk ez valszeg lánctalp elleni akna lesz.A fenébe, ez sem robbant fel.![]()
Nahààt.Mondjuk ez valszeg lánctalp elleni akna lesz.
Szerinted ha egy sem dobja le a kupakot mi lesz?A fenébe, ez sem robbant fel.![]()

Zavar a mátrixban.Szerinted ha egy sem dobja le a kupakot mi lesz?![]()

Széria tartozék lehet, mert láttam őket menetben is, egyforma napernyőkkel. Meg hát a strandra is kell.Remélem a napernyő széria tartozék,és lesz a mi gépeinkhez is.![]()
![]()
Szerinted ha egy sem dobja le a kupakot mi lesz?![]()
Ez a katari gépeken széiatartozék hogy a pk ne süljön oda a tetőre ha kibújik.![]()
Széria tartozék lehet, mert láttam őket menetben is, egyforma napernyőkkel. Meg hát a strandra is kell.
![]()
Amúgy a képeket válasznak szántam a T-72es topikban a csirkehálós képre. Azt ugyanis a tank 4 sarkához hegesztették, így nem lehet körbefordítani a tornyot.
Mi a nevetés tàrgya @LMzek 2.0 ?
Remélem a napernyő széria tartozék,és lesz a mi gépeinkhez is.![]()
![]()
Remélem a napernyő széria tartozék,és lesz a mi gépeinkhez is.![]()
![]()
![]()
Széria tartozék lehet, mert láttam őket menetben is, egyforma napernyőkkel. Meg hát a strandra is kell.
![]()
Amúgy a képeket válasznak szántam a T-72es topikban a csirkehálós képre. Azt ugyanis a tank 4 sarkához hegesztették, így nem lehet körbefordítani a tornyot.
Szerinted ha egy sem dobja le a kupakot mi lesz?![]()

Az a különbség, hogy ez konkrétan napernyô, nem drón elleni hàló. Afganisztànban hasznàltàk fôleg a kanadai erôk mert a gépeiken nem volt légkondícionàlàs és a parancsnok ha nyitott fedéllel akart közlekedni, akkor kellett az ernyô fölé. A Barracuda is ezért vam rajtuk ezeken a képeken, mert segít a hô kint tartàsàban, itt nem a rejtô tulajdonsàga volt az elsôdleges.![]()
![]()
Figyelembe véve, hogy a nyári 40+°C nálunk is bejátszhat, annyira azért nem nevetséges, a rendszeresítése inkább a megfontolandó kategóriába tartozik.A védelmi rendszerbe "szervesen integrált" napernyő váltotta ki a kacajt!
.
Igen. Ez a fullos RM Revolution upgrade kit a kiegészítő páncélzattal, lézerbesugárzás jelzővel + Strike shield a tornyon+Barracuda, valamint még pár dolog ami a jármű belsejében van.strikeshield van rajta ?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..