Leopard 2

A Bundeswehr jövőre felvázolja a Leopard 2AX fő harckocsival szemben támasztott követelményeit, a szállítások 2030-ig fejeződnek be. A tervezett funkciók között szerepel a Rheinmetall által kifejlesztett 130 mm-es főágyú, egy új powerpack és számos dolog amit az MGCS-hez lett eredetileg kifejlesztve
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

A Bundeswehr jövőre felvázolja a Leopard 2AX fő harckocsival szemben támasztott követelményeit, a szállítások 2030-ig fejeződnek be. A tervezett funkciók között szerepel a Rheinmetall által kifejlesztett 130 mm-es főágyú, egy új powerpack és számos dolog amit az MGCS-hez lett eredetileg kifejlesztve
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
2030-ig leszállítják a prezentációkat PPT formában?

Szingapúri sziszák áznak-fáznak:
4-moist-leopards-v0-sacbxfsjs5de1.webp

A spanyolok cserélnék az A4-es leopardjaikat A8-ra

És a spanyoloknál a leo2E-ket gyártó üzem még megvan és újra üzembe lesz helyezve. Szépen lassan pörög felfelé a kapacitás.

És a spanyoloknál a leo2E-ket gyártó üzem még megvan és újra üzembe lesz helyezve. Szépen lassan pörög felfelé a kapacitás.
Most vagy én értettem rosszul a cikkeket vagy picit előreszaladtál.
Tavaly kaptak pénzt a meglévő Leopárdok karbantartására és egy modernizációs program kidolgozására, ami 2027 és 2029 közt futhat.
És idén kijött középtávú célként a hadseregtől hogy majd szeretnének A8-at és akkor az A4-et nyugdijazzák.
De a spanyol A8 gyártás nekem még távolinak tűnik, főleg ha előtte modernizálják az A4-et.

• Tetszik
Reactions: Loken and Venom85
Most vagy én értettem rosszul a cikkeket vagy picit előreszaladtál.
Tavaly kaptak pénzt a meglévő Leopárdok karbantartására és egy modernizációs program kidolgozására, ami 2027 és 2029 közt futhat.
És idén kijött középtávú célként a hadseregtől hogy majd szeretnének A8-at és akkor az A4-et nyugdijazzák.
De a spanyol A8 gyártás nekem még távolinak tűnik, főleg ha előtte modernizálják az A4-et.
Előreszaladtam csak a KNDS a svéd és spanyol összeszerelő üzemek felélesztesével tervezi a kapacitásbővítést.

The keys to the modernization of the Leopard 2E Spanish tank: New Cannon, APS system and remote weapons station

És a győztes APS, a spanyol Leo modernizációs programban:
Trophy de la Israeli Rafael! y Azevedo...