Magazinok

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

SilvioD

Well-Known Member
2018. december 23.
27 964
99 232
113
Remélem megmaradnak itt az ajánlók, mert a Haditechnika automatikus vásárlását 27 év után felfüggesztem.

Nagyon szerettem ezt a lapot, de az elmúlt egy évben annyira megváltozott, hogy a megjelenő cikkek már nem nyújtanak igazi szórakozást. Mindössze 1-2 írást olvasok el igazán szívesen, a többi olyan mintha egy konferencia kivonatát olvasnám, vagy elmennek perifériás mérnöki tudományokba. Szubjektív, de nem az én világom....

A típusismertetők is inkább marketing szagúak, a hadtörténelem pedig minimális....

Remélem változik, figyelni fogom ajánlóitokat.
Én azt mondom, 2 havi 500Ft-ot megér.

T

Törölt tag

Guest
Haditechnikát mindig megvettem a tesco-ban. Aztán egyszer csak eltűnt. Előfizettem, de az csak mostantól érvényes, szóval a 21/6-ot buktam.

Block_50

Active Member
2021. június 29.
99
157
33
Én azt mondom, 2 havi 500Ft-ot megér.
Nem az árával van bajom.
Soha nem dobok ki semmit, de erről úgy gondolom ebben a formájában felesleges papír a házban, amit egyre nehezebb elhelyezni.
Haditechnikát mindig megvettem a tesco-ban. Aztán egyszer csak eltűnt. Előfizettem, de az csak mostantól érvényes, szóval a 21/6-ot buktam.
Most már én is az Auchanba vettem, ott még volt. Csak nem tudok belenézni a fólia miatt, ami gondolom a poszter miatt van.
Úgy érzem ez utóbbiban is a hónapban elérték a mélypontot... Ezen a képen szinten semmi nem látszik a járműből.
Ráadásul 2022-ben poszter....??

• Tetszik
Reactions: Törölt tag 467

migfun

Well-Known Member
2013. május 28.
2 298
4 783
113
Ifjú koromban minden évben volt cikkíró pályázat a Haditechnikában. Tudom, hogy már a netes felületeké a jelen, de lehet, hogy visszahozna valamit a fentebb hiányolt tartalmi sokszínűségből, ha most is megjelenhetnének feltörekvő, ambíciózus szerzőjelöltek írásai.

• Tetszik
Reactions: Király Fika

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
43 656
84 119
113
2022. február 25-én jelenik meg az Aeromagazin 2022 márciusi lapszáma.

"Ebben olvashattok .... a KC–390-es Millennium katonai szállítógép légi utántöltő képességéről, a közelmúltban Splitben járt USS Truman amerikai repülőgép-hordozóról és gépeiről, amelyek Magyarország felett gyakorlatoztak. ... Írunk még a II. világháborús P–63-as Kingcobra vadászgépről... illetve megemlékezünk az utolsó Tuskegee vadászpilótáról is. De olvashattok emellett a Tungsram Aero Space Power Kft.-ről..."

• Tetszik
Reactions: fishbed and SilvioD

SilvioD

Well-Known Member
2018. december 23.
27 964
99 232
113
2022. február 25-én jelenik meg az Aeromagazin 2022 márciusi lapszáma.

"Ebben olvashattok .... a KC–390-es Millennium katonai szállítógép légi utántöltő képességéről, a közelmúltban Splitben járt USS Truman amerikai repülőgép-hordozóról és gépeiről, amelyek Magyarország felett gyakorlatoztak. ... Írunk még a II. világháborús P–63-as Kingcobra vadászgépről... illetve megemlékezünk az utolsó Tuskegee vadászpilótáról is. De olvashattok emellett a Tungsram Aero Space Power Kft.-ről..."
A Gripen fejlesztésről is van benne 1 cikk, meg a H145M-ről a KC390-es mellett.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: Aladeen

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
43 656
84 119
113
Megjelent az Aranysas 2022/3 száma.

cimlap_2203.jpg

A 2022/1 tartalomjegyzéke

Teljes cikk a honlapon:
Igazi felebaráti tűz - „Warning red, weapons free!”

Új háttérképek...

• Tetszik
Reactions: fishbed

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
43 656
84 119
113

Megjelent a HADTUDOMÁNY 2021/4. száma.

Cikkajánló:

A multidomén integráció lehetőségei és kihívásai

Az átfogó művelet tervezés kihívásai a multitér műveletek és a mesterséges intelligencia alkalmazásának tükrében

A hibrid fenyegetések elleni szakpolitika Magyarországon

SilvioD

Well-Known Member
2018. december 23.
27 964
99 232
113

SilvioD

Well-Known Member
2018. december 23.
27 964
99 232
113

SilvioD

Well-Known Member
2018. december 23.
27 964
99 232
113
2022. április 30-án, szombaton jelenik meg az Aeromagazin 2022 májusi lapszámba. Ebben bemutatjuk az új magyar fejlesztésű Hungarocopter HC–02-es ultrakönnyű helikoptert, amely mellett olvashattok még a világméretű kargógép-forradalomról, az új Cessna SkyCourier könnyű teherszállító repülőgépről, az Airbus Helicopters H225M helikopter legújabb típusváltozatáról, valamint egy mediterrán II. világháborús Spitfire-ről. Emellett bemutatjuk Szentgyörgyi Dezső századost, a honvédség A319-es szállítógépeinek a kapitányt, illetve írunk az 5G mobilhálózat és a kereskedelmi repülés kapcsolatáról. Exkluzív beszámolót is olvashattok a görögországi Iniochos 2022-es hadgyakorlatról. Továbbá beszámolunk a tajvani légierő két különleges missziójáról, amelyek során tajvani vadászpilóták az észak-jemeni légierő F–5-ös vadászgépein repültek, illetve amikor a CIA megbízásából P2V repülőgépekkel rendszeres rádió-felderítő repüléseket hajtottak végre Kína légterében. De Bemutatjuk még Ferdinand Zeppelin gróf óriásgépeit is.
Keressétek az Aeromagazint az újságárusoknál, a bevásárlóközpontokban, a benzinkutaknál, illetve digitálisan is! Jó olvasást kívánunk mindenkinek!

• Tetszik
Reactions: misinator