Én megint visszamennék a 19.század elejére... A mai Örményország és Azerbajdzsán lakosságának 20-25%-a volt örmény. A Cári birodalom hódítása nyomán létrehozták Armenia oblastot, a helyi türk lakosságot részben legyilkolták, részben elűzték, a helyükre örményeket telepítettek. Ne haragudj de engem az örmények története nem a magyarokéra emlékeztet, hanem a zsidókéra.
Egyes elképzelések szerint a XIV-XV. században Havasalföld lakosságának kb egyharmada magyar eredetű volt. A X.század első felében meg egyértelműen magyar uralom alatt ált a terület.
Az arab forrásokra ez még csak-csak áll, de a bizánci források elég konzekvensek. Közel egy évezred alatt mindössze 5 népet, köztük a honfoglaló magyarokat nevezik türknek. Abba most nem mennék bele, hogy jó eséllyel Árpád népe jó eséllyel legalábbi egy jeletős mértékben türk volt.
Az oszmán-török hódítókkal kapcsolatban meg csak annyit, hogy az magyarországi oszmán helyőrségek kétharmada, meg a birodalmi sereg jelentékeny hányada balkáni eredetű volt. Arról nem is beszélve, hogy mind a tatárok, mind a törökök esetében lett volna esély arra, hogy másként alakuljanak a dolgok.
De szerintem zárjuk le ezt a vitát, mert ugy sem tudjuk egymást meggyőzni meg eléggé OFF