W
Wilson
Guest
Szóval akár tetszik nekünk az Mbombe, akár nem, esélyes
Annyi esélye van mint Zalatnaynak a bankhitelre.

Szóval akár tetszik nekünk az Mbombe, akár nem, esélyes

Hát,türk tanács,török torony,Currus meg állami cég......Ezt bármelyik típussal meg lehet csinálni. De az Mbombe-ról szó sincs szakmai körökben, míg a lynx már keringett a rendszerben jóó hosszú ideje. (mint ahogy az összes többi lehetőség is)
A-a. Ettől ne tarts.Hát,türk tanács,török torony,Currus meg állami cég......
A Boxer nem a királytigris kategória.A német katonák dícsérik a terepjáró képességét és egyáltalán nem megbízhatatlan.
Itt?Bármi lehetséges,és annak az ellenkezője is...A-a. Ettől ne tarts.
Itt?Bármi lehetséges,és annak az ellenkezője is...
.nem tudom, én nagyon nem beszélek boxerrőlHát ha jövőre is 8-10% körül lesz a hiány akkor szerintem a Lynx is necces lesz az ép hogy elég db számhoz nem hogy még Boxer. Válságban ami sajnos elhúzodhat a btr től minden jobb alapon, ami elérhető lenne számunkra is. Egyébként is necces lesz itt európában a válság miatt a biztonsági helyzet. Pláne ha beütne egy görög-török mecs. Mert akkor biztosan nem dölhetünk majd hátra nyugisan, hogy nyugi ami késik nem múlik pár évet.
én csak megkérdeztem hogy azért a szar mostmár miért nem elég büdös? lehet ám a btr-be is nyugodt szívvel beszálni azt menni de ha már csak egy picivel komfortosabb/jobb/harcértékben nagyobb (mégha csak picivel is) vagy csak szimplán modernebb szerintem akkor már a szar is tud elég büdös lenninem kell ilyentől félni egyáltalánHát,türk tanács,török torony,Currus meg állami cég......
Ami azt illeti,a Boxer egy jobb toronnyal,telerakva,a csatatömege annyi,mint egy T55ös tanknak.Lynxé meg mint a T90é.Ez nem annak az ellenkezője kategória.
Ami azt illeti,a Boxer egy jobb toronnyal,telerakva,a csatatömege annyi,mint egy T55ös tanknak.Lynxé meg mint a T90é.

látod nem kell ide rendes haderőEgy nagyobb eső után az Alföldön a Boxerrel de még a Pátriával is elsüllyedsz a sárba ebből a szempontból nem számít,hogy a Boxer nehezebb.
majd az alföld megfog mindent nekünk
csak kell egy jó öntözőrendszerEzt bizony komolyan ki is dolgozta valaki.80as évek végén született egy tanulmány a dunántúli vizzárak kialakitásának lehetőségéről.Majd a gengszterváltás után megcsinálták az Alföldre is,keleti támadás esetére.Az akkori ZMNE lapban lehozták mindkettőt.Sajna már rég nincs meg,netre meg nincs felrakva.látod nem kell ide rendes haderőmajd az alföld megfog mindent nekünk
![]()
![]()
csak kell egy jó öntözőrendszer

látod nem kell ide rendes haderőmajd az alföld megfog mindent nekünk
![]()
![]()
csak kell egy jó öntözőrendszer
,amúgy ha meg lenne a török idők előtti fok rendszer a Tiszán és a Dunán nagyon össze kellene szednie magát az ellenek ha át akarna rajtuk kelni.Ami azt illeti,a Boxer egy jobb toronnyal,telerakva,a csatatömege annyi,mint egy T55ös tanknak.Lynxé meg mint a T90é.

Most látszólag ugyan ellentmondok a saját előző hsz-omnak,de a vizzárak önmagukban soha,semmilyen komolyabb átkelési szándékot nem tudtak megakadályozni.A műszaki zár önmagában nem sokat ér,ha nincs meg hozzá a szükséges csapaterő.Vagy jóban lenni az időjárás felelőssel,amúgy ha meg lenne a török idők előtti fok rendszer a Tiszán és a Dunán nagyon össze kellene szednie magát az ellenek ha át akarna rajtuk kelni.
Nem bizony.A tömeg önmagában behatárolja a mozgékonyságot.A védelemnek ára van a fizikát nem lehet megb..........i![]()
Most látszólag ugyan ellentmondok a saját előző hsz-omnak,de a vizzárak önmagukban soha,semmilyen komolyabb átkelési szándékot nem tudtak megakadályozni.A műszaki zár önmagában nem sokat ér,ha nincs meg hozzá a szükséges csapaterő.
Nem bizony.A tömeg önmagában behatárolja a mozgékonyságot.
A védettség meg nem csak páncélt jelent.A mozgékonyság is fontos eleme a védettségnek.És van az úgy,hogy a páncél súlya jelentette mozgékonyságvesztés jobban rontja a védettséget,mint amennyit a túlméretezett páncélzat ad.
Katonai szempontbol az egy vizzár lenne,ha aképpen használják.Én nem vízárakról beszéltem hanem a fokgazdálkodásról nagyon más a kettő.
Amig elbirja az aljzat,addig a mozgékonyságát csak a talaj adhéziója korlátozza....Hálastennek a Lynx-l és a Boxer-l nem áldozták be a mozgékonyságot a védelemért
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..