... Mindenekelőtt szögezzük le a fontos tényt, hogy a Currus csak az összeszerelésre "készült fel". ...
Mint az autógyártásban 25 éve dolgozó ember, úgy gondolom, hogy ez egyszerűen nem igaz. Nem készülhettek fel semmire. Legfeljebb a szándék van meg rá, hogy szívesen összeszerelnék. Egy összeszereléshez is kell egy arra való csarnok, kiszolgáló létesítményekkel. a csarnokban a munkahelyek kialakítása és felszerszámozása, az adott termék gyártására. Üzleti megállapodások a fő és kis beszállítókkal az összeszereléshez szükséges alkatrészek határidőre történő leszállítására. Valamint, az eddig a cégről megjelent fotók, videók, katonáktól származó hírek tanúsága szerint, alkalmatlan a normális munkakultúrára és munkavégzésre a jelenlegi cégvezetéssel. Mellesleg, amit leírtam, mint szükséges felkészülés, sok milliárdos tétel, vagy tízmilliárdos is lehet. El tudja valaki képzelni, hogy egy üzleti vállalkozás sok milliárdot öl valamibe, amiről feltételezhető hogy nem is fog megvalósulni, vagy nem veszi meg tőlük senki, amit összeraknak ? Én el nem tudom képzelni ,hogy a Currus több milliárdot tolt bele hogy felkészüljön egy ilyen harcjármű összeszerelésére.
Namost az általad kiragadott mondatban az idézőjeles részt egészen pontosan úgy értettem, hogy: idézőjel .
A Currus "felkészülésére" nem is kívántam most egy mondatnál tovább megemlékezni, annál is inkább, mert korábban már hosszas ódákat is zengtem ezzel kapcsolatban - olyan dolgokat is pedzegetve, amiket írtál. Meg pláne mivel így is hosszabb lett az a hsz -em amiből az érintett mondat ki lett ragadva, mint amire eredetileg gondoltam ...