Szóval semmi konkrétum, csak szöveg. Politikusnak kellett volna menned, nem kamionosnak.
Te otthon összehasonlítod a prospektusokat, és ex catedra kijelentesz valamit, amiben mélyen hiszel.
És nem, nem az M4-ről volt szó, te beszéltél róla, hanem 6x6-osokról.
Azt meg ne meséld be nekem, hogy jobb ajánlat, ha a másik féltekéről vásárolunk bármi olyat, amivel nincs tapasztalat (Európában biztos nincs).
Mellesleg még szerinted is a Patria AMV az igazán jó megoldás, azzal meg nem nagyon kokurrálhat a búr kedvenced. Drága? Az lehet, de ha nagyobb a túlélési képessége, meg a védettsége, meg több (kipróbált) variánssal rendelkezik, akkor végeredményben szerintem azt kell venni. Ugyanis a legdrágább és leglassabban pótolható az a humán erőforrás....
Baj van az olvasás értelmezéssel......
Szerintem olvasd újra,és próbáld megérteni.Ha sikerült,szóljál.Ha elakadtál,kérdez
Ha meg nem kell a búr technológia,akkor nem lesz RM lőszergyár,nem lesz HS3L60 löveg (bár pont a búrok szerint nem lesz,mert túl hosszú a cső.Rezeg és melegszik),és vegyél új védelmi rendszert az Airbus helikre-mert búr gyártásúak.
Egyébként az US Army is használ dél afrikai eredetű felszerelést.Pl a Husky aknafelderitő és a Buffalo MARP búr liszensz,RDMtől importálnak 105 és 155milis malacot.Az összes BAe RG jelzésű MARP dél afrikai (Nimr35 meg az RG35 liszensze).Maraduert vagy 8 helyen gyártják liszenszben,köztük Szingapurban.
Spanyol Nyala(RG31)
De valójában a Bayraktan dron "török fejlesztésű" új FLIR tornyát is a Denel csinálta bérmunkában,és beszállitó a gyártáshoz.De a SkyKnight rendszer leánykori neve is Kentron Cheetah,és valójában Dél Afrikában folyik most is a fejlesztése,Halcon csak átcimkézi.
De ez is dél afrikai...
Dél Afrikában a szövetségi államszervezetet eluralta a hely NER,az ANC.De Dél Afrika nem egy postkommunista,sztálinista alkotmánnyal rendelkező ország.A magánipar köszöni szépen,és jol van,nagyon is működik.Nagyrésze különben neves gyártók kezében van,SAAB,BAe,Hensoldt termékek egy része bizony Dél Afrikában van fejlesztve és gyártva.
Ezek Hensoldt S.A.mint South Africa termékei