W
Wilson
Guest
Szóval akár tetszik nekünk az Mbombe, akár nem, esélyes
Annyi esélye van mint Zalatnaynak a bankhitelre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szóval akár tetszik nekünk az Mbombe, akár nem, esélyes
Hát,türk tanács,török torony,Currus meg állami cég......Ezt bármelyik típussal meg lehet csinálni. De az Mbombe-ról szó sincs szakmai körökben, míg a lynx már keringett a rendszerben jóó hosszú ideje. (mint ahogy az összes többi lehetőség is)
A-a. Ettől ne tarts.Hát,türk tanács,török torony,Currus meg állami cég......
A Boxer nem a királytigris kategória.A német katonák dícsérik a terepjáró képességét és egyáltalán nem megbízhatatlan.
Itt?Bármi lehetséges,és annak az ellenkezője is...A-a. Ettől ne tarts.
Itt?Bármi lehetséges,és annak az ellenkezője is...
nem tudom, én nagyon nem beszélek boxerről én csak megkérdeztem hogy azért a szar mostmár miért nem elég büdös? lehet ám a btr-be is nyugodt szívvel beszálni azt menni de ha már csak egy picivel komfortosabb/jobb/harcértékben nagyobb (mégha csak picivel is) vagy csak szimplán modernebb szerintem akkor már a szar is tud elég büdös lenniHát ha jövőre is 8-10% körül lesz a hiány akkor szerintem a Lynx is necces lesz az ép hogy elég db számhoz nem hogy még Boxer. Válságban ami sajnos elhúzodhat a btr től minden jobb alapon, ami elérhető lenne számunkra is. Egyébként is necces lesz itt európában a válság miatt a biztonsági helyzet. Pláne ha beütne egy görög-török mecs. Mert akkor biztosan nem dölhetünk majd hátra nyugisan, hogy nyugi ami késik nem múlik pár évet.
nem kell ilyentől félni egyáltalánHát,türk tanács,török torony,Currus meg állami cég......
Ami azt illeti,a Boxer egy jobb toronnyal,telerakva,a csatatömege annyi,mint egy T55ös tanknak.Lynxé meg mint a T90é.Ez nem annak az ellenkezője kategória.
Ami azt illeti,a Boxer egy jobb toronnyal,telerakva,a csatatömege annyi,mint egy T55ös tanknak.Lynxé meg mint a T90é.
látod nem kell ide rendes haderő majd az alföld megfog mindent nekünk csak kell egy jó öntözőrendszerEgy nagyobb eső után az Alföldön a Boxerrel de még a Pátriával is elsüllyedsz a sárba ebből a szempontból nem számít,hogy a Boxer nehezebb.
Ezt bizony komolyan ki is dolgozta valaki.80as évek végén született egy tanulmány a dunántúli vizzárak kialakitásának lehetőségéről.Majd a gengszterváltás után megcsinálták az Alföldre is,keleti támadás esetére.Az akkori ZMNE lapban lehozták mindkettőt.Sajna már rég nincs meg,netre meg nincs felrakva.látod nem kell ide rendes haderő majd az alföld megfog mindent nekünk csak kell egy jó öntözőrendszer
látod nem kell ide rendes haderő majd az alföld megfog mindent nekünk csak kell egy jó öntözőrendszer
Ami azt illeti,a Boxer egy jobb toronnyal,telerakva,a csatatömege annyi,mint egy T55ös tanknak.Lynxé meg mint a T90é.
Most látszólag ugyan ellentmondok a saját előző hsz-omnak,de a vizzárak önmagukban soha,semmilyen komolyabb átkelési szándékot nem tudtak megakadályozni.A műszaki zár önmagában nem sokat ér,ha nincs meg hozzá a szükséges csapaterő.Vagy jóban lenni az időjárás felelőssel,amúgy ha meg lenne a török idők előtti fok rendszer a Tiszán és a Dunán nagyon össze kellene szednie magát az ellenek ha át akarna rajtuk kelni.
Nem bizony.A tömeg önmagában behatárolja a mozgékonyságot.A védelemnek ára van a fizikát nem lehet megb..........i
Most látszólag ugyan ellentmondok a saját előző hsz-omnak,de a vizzárak önmagukban soha,semmilyen komolyabb átkelési szándékot nem tudtak megakadályozni.A műszaki zár önmagában nem sokat ér,ha nincs meg hozzá a szükséges csapaterő.
Nem bizony.A tömeg önmagában behatárolja a mozgékonyságot.
A védettség meg nem csak páncélt jelent.A mozgékonyság is fontos eleme a védettségnek.És van az úgy,hogy a páncél súlya jelentette mozgékonyságvesztés jobban rontja a védettséget,mint amennyit a túlméretezett páncélzat ad.
Katonai szempontbol az egy vizzár lenne,ha aképpen használják.Én nem vízárakról beszéltem hanem a fokgazdálkodásról nagyon más a kettő.
Amig elbirja az aljzat,addig a mozgékonyságát csak a talaj adhéziója korlátozza....Hálastennek a Lynx-l és a Boxer-l nem áldozták be a mozgékonyságot a védelemért