Az biztos, hogy gratulálok a Nagy Műhőz, és kellemes ünnepeket kívánok, és egy kis piano-t, mert ezzel gondolom most egy időre kiírtad magad, és kell egy szusszanás 

Sikerült 800 oldalon belül maradni.
Reggel esett le, hogy egy kék keretes írás egyik fele lemadardt. Mindegy. Ennél több dologra nem jutott már idő, aki érti az írást, az kisakkoza a végeredmény, amit le akartam írni.![]()

A Gripen FAQ-t jövőre frissítem és a HT Magazinba lesz egy írásom, de aki ezt elolvassa, az nem fog semmi újat látni.Az biztos, hogy gratulálok a Nagy Műhőz, és kellemes ünnepeket kívánok, és egy kis piano-t, mert ezzel gondolom most egy időre kiírtad magad, és kell egy szusszanás![]()

+ 600 MB melléklet. Meg a benne levő videólinkek hosszát megbecsülni sem tudnám.Hát reméljük, hogy a karácsonyi szünet elég lesz rá... 800 oldalt elolvasni is el fog tartani egy darabig.![]()

De aztán néhány hónapig.tényleg mással fogok foglalkozni, mint írni bármi HT cikket.

Bakker, a PAK-FA részt nem updateltem a végén... Kiment a fejemből...
(Pár nappal az első 30-as gyártmányű hajtóműves repülés előtt írtam még azt a részt.)
Bakker, a PAK-FA részt nem updateltem a végén... Kiment a fejemből...
(Pár nappal az első 30-as gyártmányű hajtóműves repülés előtt írtam még azt a részt.)

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..