<i>Ez nem semmi meló lehetett!</i>
Valójában igen és nem is. Egy pontatlanabb és puritánabb formája már megvolt 2007 végén. Aztán 2008 végén / 2009 elején picit bővítettem. Mindkétszer a FreeFalcon 5 magyar kézikönyvének egyik fejezete volt.
Aztán mikor elkezdtem írni az új cikkemet, akkor jöttem rá, hogy ebből nagyon sok minden állandóan le kellene írni minden cikkhez. No, előkaptan és még csinosítgattam, javítottam és bővítettem. Tehát, ha megnézzük, akkor ez 3 év szakaszos munkájával nyerte el mai, de valszeg korántsem végleges formáját.
Készült egy rövid típusismerető gyűjtemény a leggyakoribb harceszközökhöz is. Eljátszottam a gondolattal, hogy azt is bővítem és frissítem.
http://www.mediafire.com/?t4zq2tyowtr
Ebben van a típususmerető (a végén). Ezt lehetne feltupírozni. (Azért olyan amilyen, mert a játékhoz lett írva, nem lehetett "végtelen" hosszú.
<i>Egy kérésem lehetne? Háttér nélkül is fel tudnád rakni az anyagot? Így eszi a tonert, meg nehezebben is olvasható. copy+paste müködik csak szétszedi a formázást, adobe professionalal meg jelenleg nem rendelkezek… </i>
Aham. Ki akarod nyomtatni? Azért nem csináltam meg ebben, mert az F-111 cikket a nyomtatóbarát formájában nem szedte le senki még 400 letöltés után sem. Ma vagy holnap felkerül a link ide tőlem, azt majd frissítk a szerkesztők, ha akarják.
(Az elektronikus tartalomjegyzék az hiányzoni fog ebből a verzióból.)