1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

MSDM

Diskurzus a(z) 'Repülőgépfedélzeti önvédelmi berendezések' témában - Phoenix által indítva @ 2015. február 19..

 1. Phoenix

  Phoenix Well-Known Member Szerkesztőségi tag Moderátor

  Miniatürizált önvédelmi töltet a Lockheed Martintól
   
 2. amanitin

  amanitin Member

  ez szenzációs. Már látom magam előtt a választ: a támadó rakéta fog chaffot eregetni. Eleinte. Aztán még kisebb ellen ellen fiókrakétát fog indítani.
   
 3. rathelor

  rathelor New Member

  Inkább csak egyszerűen el fognak tűnni a légiharc rakéták..
  De ha az irányított energiájú fedélzeti fegyverek és az ehhez hasonló ellenrakéták hozzák a megfelelő hatásfokot, akkor eljutunk odáig, hogy elég lesz tökig pakolni egy szenzorügyileg felhúzott B52-est ilyenekkel és minden feladatkört gyönyörűen el fog tudni látni.
  Lopakodással meg szenvedjen, akinek sok a fölösleges pénze :)
   
 4. dudi

  dudi Well-Known Member

  rathelor

  Ha eltűnnek a rakéták akkor még jobban manőverező gépekre lesz szükség mint most.Kb olyan lesz a légi harc mint a II.vh-ban csak gyorsabb gépekkel.Viszont el fog tűnni egy halom méregdrága elektronika így nagyobb mennyiséget lehet azonos összegből vásárolni.
   
 5. rathelor

  rathelor New Member

  Áh, kb esélyed nincs kimanőverezni egy fénysebességű valamit, a fegyvernek csak pár centit kell mozdulnia, hogy célon maradjon, neked pedig távolsággal arányosan jóval többet, hogy lerázd.
  Túlterhelésre viszont már inkább lehet játszani, aztán jöhet a http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/MacrossMissileMassacre :D
   
 6. dudi

  dudi Well-Known Member

  Már ha mozgathatóan építed be a fegyvert.
   
 7. weasel007

  weasel007 Well-Known Member

  Én simán el tudok képzelni az F-35-ös emelő légcsavarjának a helyére egy B-36-nál alkalmazott behúzható ágyút lézerrel:)
   
 8. Littlejohn

  Littlejohn Well-Known Member

  Nem értelek Titeket..... :) Irányított energiájú fegyverek ellen majd ki fogják fejleszteni a "pajzs"-ot.... És kezdődik elölről a "melyik erősebb" történelem... Igaz, egy X-szárnyú sosem fog lelőni egy csillagrombolót, mert annak erősebb a pajzsa.. :) :)
   

Ezen oldal megosztása