Nagy Szavazó topik

• Téma indítója Téma indítója molnibalage
  • Indítva Indítva

Szoktál a HTKA fórumon régi hozzászólásokat olvasni?

• Igen, mert sok érdekes információ van a topikokban.

Votes: 26 74,3%
  • Nem, mert csak az aktuális dolgok érdekelnek.

Votes: 9 25,7%

• Összes szavazó
    35
  • Lezárt szavazás .
Nekem is volt néhány kolléga aki egész végig ugyanott melózott, 47-48 évet... Egyik öreg(Misi bácsi), friss házasként vagy 20 esztendősen egy üzemben dolgozott az asszonnyal, a szomszédban egy üvegajtóval arrébb meg ott volt az anyja. :D Valamiért jóval öregebbnek nézett ki mint amennyi volt. :D
A Tungsramban volt olyan idős kollega akinek az apja és nagyapja is ott volt inaskorától, a nagyapja még szénszálas izzókat gyártott majd a világháborúban lokátoralkatrészeket is. Érdekes dolgok ezek, én megőrültem volna egy helyen az biztos, de respekt azoknak akik végig csinálták.

"egy üzemben dolgozott az asszonnyal, a szomszédban egy üvegajtóval arrébb meg ott volt az anyja. :D Valamiért jóval öregebbnek nézett ki mint amennyi volt" - HATALMAS! :D :D
Maximális tiszteletem részemről is az ilyen embereknek, le a kalappal kitartásból!

Ezeknek a végeredményét kirakod valahova, vagy csak a C driveodon őrizgeted? :)
Mondjuk ide is bedobhatnád, ha már szavazunk.
Google Spreadsheetben van az arhívum, de sehogy sem engedi itt megosztani a fórummotor. A topik leírásba betéve talán engedi. Megkérem majd a modikat.

....ami elrepül az én fejem felett 10 cm-el, az még majd őket pont homlok középen akasztja..... :p!
Nevetsz rajta, de tökre nem vicces.
Az összes pókhálót és ökörnyálat te szeded össze, a buszon nem férsz el ülve és rendszeresen szétkúrod a fejed az alacsonyra szabott dolgokba.
Egyszer futás közben lefejeltem egy ajtófélfát. Nem tudom mit képzeltek egy 180 centis ajtóval.
Konkrétan a földön fetrengtem 10 percig úgy, hogy rohamsisakban voltam. Szerintem sisak nélkül instant halál lett volna. :(

Az összes pókhálót és ökörnyálat te szeded össze, a buszon nem férsz el ülve és rendszeresen szétkúrod a fejed az alacsonyra szabott dolgokba.
Egyszer futás közben lefejeltem egy ajtófélfát. Nem tudom mit képzeltek egy 180 centis ajtóval.
Konkrétan a földön fetrengtem 10 percig úgy, hogy rohamsisakban voltam. Szerintem sisak nélkül instant halál lett volna. :(

Egen, én 196 centi volnék, régóta reflexből húzom le a fejem az alacsonyabb ajtófélfák miatt akkor is, mikor nem kéne.
Ennél már csak a hétköznapi dolgok a zavaróbbak - a mosdó alacsonyan van; a tükörben sokszor akkor látom magam, ha lehajolok; repülőgépen vagy buszon kényelmesen utazni reménytelen, és személygépkocsik tervezői is relatíve ritkán gondolnak a magasabb emberekre...

Előnyei is vannak, nem vitás, de ha kilógsz a nagy átlagból (tök mindegy, hogy fel vagy le), akkor bőven lesz negatív tapasztalatod sajna...

Egen, én 196 centi volnék, régóta reflexből húzom le a fejem az alacsonyabb ajtófélfák miatt akkor is, mikor nem kéne.
Ennél már csak a hétköznapi dolgok a zavaróbbak - a mosdó alacsonyan van; a tükörben sokszor akkor látom magam, ha lehajolok; repülőgépen vagy buszon kényelmesen utazni reménytelen, és személygépkocsik tervezői is relatíve ritkán gondolnak a magasabb emberekre...

Előnyei is vannak, nem vitás, de ha kilógsz a nagy átlagból (tök mindegy, hogy fel vagy le), akkor bőven lesz negatív tapasztalatod sajna...
Sajnos ezzel egyetértek. Szintén 196 cm.

Azt én is láttam:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
:D