Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Masszőr meg a rendőrökmasszor meg a rendorok jottek hazkutatni.
Tudom, de attól még masszőrnek olvastamMásszor akart az lenni,szerintem.
Manapság meg már minden elképzelhető!Tudom, de attól még masszőrnek olvastam
De akkor elertem a celom, elolvastad...Tudom, de attól még masszőrnek olvastam
Ez az év poénja nálam. ZseniSean Connery most adja át az amerikaiaknak
Néha dől belőlem a marhaságEz az év poénja nálam. Zseni
Mi az, hogy néha?Néha dől belőlem a marhaság
Mondjuk ez nem egészen ugyanaz, mint amit az oroszok műveltek május óta - ezekről a területekről módszeresen vonják ki a csapatokat az oroszok, itt nincs semmi felőrlés, csak bevonulás.
A Brit harckocsiipar meghalt és eltemették.
.
.
Az arabok utolsó jó katonai akciói a középkori török hóditás volt Európa ellen.
Ki is mondta azt: "A stílus az ember"......?
Ha van olyan idézet, amitől okádhatnékom támad, akkor ez.
Helyett: Georges Louis Leclerc, comte de BuffonKing's Man. A stílus maga az ember! Imádom a filmet! minden részét..
Jóvan lehet hogy igazad van és George Lucas Löklerk előbb mondta, de a filmben is ez volt.Helyett: Georges Louis Leclerc, comte de Buffon
« Le style c’est l’homme même. »
Annyi demokráciát exportáltak már, hogy a hazai piacra nem jut.
Nagyon igaz!
Ukrajna HALAK, míg Amerikai Egyesült Államok IKREK! Derékszög kapcsolat, vagyis mondhatni, hogy "halálos ölelés". Különösen, hogy mindez a Halak világkorszak legvégén esik meg.
A feher ember is csak nigger volt korabban, csak a mersekelt eghajlaton, meg a jegkorszakok alatt, a kornyezeti hatasok miatt kifeheredett....