Katona fórumtársak többsége (fiuk,nem megsértődni ezen,én is nagyságrenddel több dologhoz nem értek,mint amennyihez konyitok valamennyit) egyszerűen nem ért a dologhoz.
Ez van...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Katona fórumtársak többsége (fiuk,nem megsértődni ezen,én is nagyságrenddel több dologhoz nem értek,mint amennyihez konyitok valamennyit) egyszerűen nem ért a dologhoz.
Csak szólok,hogy egy sima bokorugró bakának egyáltalán nem kell értenie a páncélos harcászathoz,sem a tüzérségi hadviseléshez,se a logisztikai tervezéshez.És még hosszan lehetne sorolni,hogy mihez nem kell értenie.Semmi extra nincs ebben.Ez van...
akinek ignoreon lenne, Negan írta:Úgy általánosságban a "muszkafanoknak".Pontosan azt csináljátok,amit az orosz hibridháború elmélet kiosztott rátok.A ruszkik 5. hadoszlopának szerepe,zavarkeltés,elbizonytalanitás,ködösités,propi.(najó,nálunk különösen könnyű dolguk van,"köszönhető" a fikuszpropi agyzsugoritó hatásának)
(mintha ugyanaezek a felvétlek lettek volna máshol is, ahol ukránnak mondták az áldozatokat, kiemelve hogy milyen hülyén támadnak. én nem tudom megitélni, bár az oroszok jobbrol balra mennek, ugye, az ukránok meg balról jobbra, ez tudott)
Hú, milyen filmben volt ez, hogy a valakik ezzel fejezték be a mondatukat, hogy 'ez tudott'?Hat koszi! En annyira rohogtem, hogy azt sem tudtam mar merre megyek!
Macskafogó, és Safranek?Hú, milyen filmben volt ez, hogy a valakik ezzel fejezték be a mondatukat, hogy 'ez tudott'?
Nem. Valami élő-emberes filmben volt és vmi törzs vagy tökömtudja kik mondták.Macskafogó, és Safranek?
@AladeenEz… csodálatos, még most is röhögök! Kösz @Koleszkaja !
”
Az Zűrből üzenjük:
1.Expertke haza!
2.Semmi újat: max. 48x Skype, 6x Skynet, 24x PULZus mérő, 15x Protar, 48x ATM a laktanyákba,24x L/60 Rába H22, Dani's Sling, +8x Gripen B, -44x Leo2A7, OLDSPICE, Hitron-t ! Semmikép ne AMV, LYNX-re NEMO nyomában dvd!
”
frissítem a tipp-mixem a wadiyai hírszerzés legfrissebb infói alapján!@Aladeen
Wadiyából üzenjük:
1. Ruszkik haza!
2. Mindenből csak újat: legalább 48x Skyranger 30, 6x Skynex, 18x PULS, 15x Hermes drón, 24x ATMOS, 24x L/60 HX3, 3x David's Sling , +8x Gripen C, +44x Leo2A7, Hitron helyett AMV! LYNX-120 is jöhet...
Itt az eredetije is hogy érthető maradjon később is
Bár ahogy nézem a kis izé változtatott rajta némit már
A gripen-t még javítanám gruppenre, meg jöhetne pár X-wing, Millenium Falcon,Ez… csodálatos, még most is röhögök! Kösz @Koleszkaja !
”
Az Zűrből üzenjük:
1.Expertke haza!
2.Semmi újat: max. 48x Skype, 6x Skynet, 24x PULZus mérő, 15x Protar, 48x ATM a laktanyákba,24x L/60 Rába H22, Dani's Sling, +8x Gripen B, -44x Leo2A7, OLDSPICE, Hitron-t ! Semmikép ne AMV, LYNX-re NEMO nyomában dvd!
”
Mi a szar ez a lista?@Aladeen
Wadiyából üzenjük:
1. Ruszkik haza!
2. Mindenből csak újat: legalább 48x Skyranger 30, 6x Skynex, 18x PULS, 15x Hermes drón, 24x ATMOS, 24x L/60 HX3, 3x David's Sling , +8x Gripen C, +44x Leo2A7, Hitron helyett AMV! LYNX-120 is jöhet...
Itt az eredetije is hogy érthető maradjon később is
Bár ahogy nézem a kis izé változtatott rajta némit már
Ez tényleg vadállat kommentSajnos, amitől ez a fórum nagyon fél, az közeledik.
Ez marhaság. Minden igazán gazdag cég a minőségből él, ez a vilagon mindenhol így van.
Jut eszembe:
Ja!A T-14 Armata topikból.
Jut eszembe:
Ha kérhetném, valaki tudna GIF-et készíteni az Éretlenek című klasszikus 54 perc 47 másodperctől 54 perc 52 másodpercig tartó képsorából.
Előre is köszönöm!Éretlenek 1980.
A versailles-i XIV. Lajos Gimnázium minden tanulója megbukott az érettségi vizsgán, ennek ellenére az intézmény igazgatónője nem adja fel. Az új növendékeknek újabbnál újabb módszereket talál ki a tanulás eredményesebbé tételére.videa.hu
Tisztelt @fip7, ez óriási volt.... Köszönöm!Értem én, hogy orosz zászlót loptatok magatoknak magyar címerrel, de ettől még se nagy hatalom nem vagytok, se 1000+ évesek
Tisztelt @fip7, ez óriási volt.... Köszönöm!
(tisztelgős emoji)
Az ukránok nem barbárok, hanem szlávok a rossz értelemben, mint a szerbek vagy az oroszok. Egyik sem ért másból csak az erőszakból.
B:Majd ha felfogtad,hogy mi a harcértékbeli különbség egy F35,és bármelyik 4.gen gép között,akkor majd megérted.Addig csak tolod a pöcs rizsát-és már unom.
Higyj amit akarsz.Magstoronyelmélet.
A:Majd ha megtanultal barmilyen nyelvet, es el tudsz olvasni egy cikket, akkor majd beszolhatsz @pöcshuszár vagy barkinek, addig max okoskodsz a hatso feledbol. Ami amugy buzlik.
Ezt a sok hulyeseget. Eleg egyertelmu, hogy fogalmad nincs sem a fighterekrol, sem altalaban katonai konfliktusokrol.
Ha egyszer esteleg megtanulsz barmilyen nyelvet, egy egesz vilag fog kinyilni elotted....
B:Nyelvet lehet,hogy tudsz-de minden máshoz segghülye vagy.Pont.
És mig a nyelvtudást tolmács és forditó program is pótolhatja-az észbeli képesség hiányát semmi sem.Mondjuk beképzelt bunkó majom attol még tudsz lenni,mint látható.Továbbiakban minden idiótaságodra vonatkozólag részemről magastoronyelmélet-és még utána ki is nyalhatod.
...mondta a teherautosofor a mernoknek, es ralepett a gazra, majd nekiallt egy pillepalackba vizelni.
Aha, meselj, hogy is van ez, elmagyarazza a kifejezeseket is, amit nem ertesz?
Hat, azt hiszem remekul bemutattad, hogy nem veletlenul te vezetsz teherautot szerte a vilagban a megelhetesert, en meg cloud architekturakat tervezek meg epitek itthonrol.
10 évig dolgoztam robbanóanyaggal, úgy kb több tonna robbanóanyagot robbantottam el, mint amennyi pina volt átlagosan az itt fórumozók kezében...