Olvasói aranyköpések

Status
Not open for further replies.
Panzerfaust mondta:

<i>Ez nem menedékkérés, kontinensfoglalás, a tehetős gazdaságokra való rátelepedés, kultúrális expanzió, hiszen mi hitetlenek vagyunk az ő szemükben. Én még egy muzulmánt se láttam, aki áttért volna a kereszténységre, ha jelentős számban lesznek, jönnek a követelések, hogy ramadán idején nincs meló, iskola, öltözködést megváltoztatni, mecseteket építeni, diszóhúst elfelejteni.
<b>Pedig mi nagyon szeretjük a rántott szeletet. És ezért harcolni is képesek vagyunk</b>.

</i>

• Tetszik
Reactions: Pogány
<blockquote rel="Python">de a közelben található az oroszok által most épített új repülőtér is, ahonnan az expedíciós alakulatok hadműveleteket végeznek.
http://magyaridok.hu/kulfold/kinaiak-mehetnek-sziriaba-27809/

Atyaúristen , hogy miket ossze nem irkálnak ,ha a butaság virágozna sok újságíró már pipacs lenne.</blockquote>

• Tetszik
Reactions: Pogány
Python:
A kérdés tehát az, hogy el lehet-e különíteni az al-Káida helyi ágát és más – köztük a mérsékeltnek nevezett­ – fegyveres csoportokat.

<b>borisz:
Persze, ahogy a medencét is lehet belehugyozós és nem belehugyozós részre osztani.</b>

<blockquote rel="blogen"><blockquote rel="koppany">Most magadat szapulod.

Amúgy, mennyit lehet keresni egy ilyen lejárató kampánnyal.

Keresni? Engem a HAARP befolyásol! :D</blockquote>

Kétlem, rajtad a Haarp csak javítani tudna. ;D</blockquote>

<blockquote rel="Roni">Nem értem hogy tűrik meg a német férfiak egy ilyen teszetosza senkiházit a Németek élén.
Nem néznek magukban hogy egy akkora gazdaságnak nem úgy kéne viselkedni és nem a jnekiknek diktálni?

Ha holnap olyan a jnekik elhatározzák magukat a Németek ellen nagyobb létszámú isis terroristát tudnának mozgatni a németeknél mint Szíriába.

Szégyen gyerekek!

Az oroszoknál legalább dolgozik az FSB 1 nap alatt 50 iszlamistát vesznek kézbe Ezeknél meg öcsipöcsi!!!

Ott már 45' óta liberalizmus van.
</blockquote>

<blockquote rel="cinikus">Ulinak mit kérjünk karácsonyra? Agyat? Gerincet? Légicsapást? :)))

Így, ebben a sorrendben. Agyat, hogy megrazza a felismerés, gerincet, hogy beismerje, légicsapást... :D

</blockquote>

<blockquote rel="varga dima">Orosz külügy nem ajánlja orosz állampolgároknak törökországi látogatását.

Sokkal ütősebb lenne, ha a törököknek nem ajánlaná az oroszországi látogatást</blockquote>

<blockquote rel="varga dima">Ez szép! Erdogan most nyilatkozott France24-nek.....nem fogtok elhinni mit..... : Törökországnak más lett volna a reakciója, ha tudtunk volna, ha orosz gépről van szó.....

Persze! Mégis mit gondoltak, hogy ki repked ott? A Mikulás a rénszarvasokkal aki meg akarja honosítani a Karácsonyt egy muzulmán országban?</blockquote>

• Tetszik
Reactions: LMzek 2.0
Status
Not open for further replies.