P-1 (Kawasaki, Japán)

<p class="new-blogpost-comment-notice">Komment ehhez a hírhez: A Kawasaki átadta az első két tengeralattjáró vadászt
Igen, jelenleg valóban 10 gép van, de a P-3 Orion későbbi flotta fokozatos cseréjét figyelembe véve lehet olvasni akár 70 körüli mennyiségről. Bár ha jól rémlik inkább élettartam hosszabbítják az Orion flotta egy részét.

<p class="new-blogpost-comment-notice">Komment ehhez a hírhez: A Kawasaki átadta az első két tengeralattjáró vadászt
Ez is meg a Poseion is mar egy uj generacioja a haditengereszeti replogepeknek. Gyakorlatilag a manoverezo legiharcon kivul mindent tudnak.

Felderites , korai elorejelzes hajok tengok sot repulogepek elleni harc.

Ha nagy tengerpartod teruleted van akkor ezek az idealis gepek hogy lass es harcolj.

A Kawasaki Heavy Industries nevével femjelzett tengerészeti járőrgép, melyből a későbbiekben esetleg légtérellenőrző gépet is fejlesztenének.

Kawasaki_P-1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Az a baj az üzlettel, hogy a dicsőséges brit hadsereg nem fog egy japán üzletbe belevágni, mikor ezer módon kapcsolódik a Boeinghez....Pedig a gép maga jó opciót jelentene...

Nem gondoltam volna, hogy ilyen nagy. A pilótafülke nagy ablakai, megtévesztőek.

p1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Hát nemtom, a P-8-as szerintem kecsesebb, előnyösen ollózták össze a 737-es elemeiből.