aquarell Well-Known Member 2015. január 20. 18 339 67 545 113 2020. június 17. #21 Most, hogy mondod, beugrott. Bár valami Magirus Deutz licencûk is volt, ugy rémlik.
aquarell Well-Known Member 2015. január 20. 18 339 67 545 113 2020. június 17. #22 aquarell said: Most, hogy mondod, beugrott. Bár valami Magirus Deutz licencûk is volt, ugy rémlik. Kattints ide a kinyitáshoz... Az a TAM. Elég zavaros a volt jugo teherautóipar helyzete, miutàn az orszàg szétesett.
aquarell said: Most, hogy mondod, beugrott. Bár valami Magirus Deutz licencûk is volt, ugy rémlik. Kattints ide a kinyitáshoz... Az a TAM. Elég zavaros a volt jugo teherautóipar helyzete, miutàn az orszàg szétesett.
honved Well-Known Member 2010. június 2. 10 970 21 393 113 2020. június 20. #23 ogretankHU said: Ha jól látom Ural alapokon ! Kíváncsi lennék a súlyára meg az egyéb paramétereire ! A kérdésem csak az , hogy mire is használható valós harchelyzetben mert béke időben marha elrettentő ám !? Kattints ide a kinyitáshoz... Nekem ez jutott eszembe. Reactions: fulcrum11 and Miskolci Ogre
ogretankHU said: Ha jól látom Ural alapokon ! Kíváncsi lennék a súlyára meg az egyéb paramétereire ! A kérdésem csak az , hogy mire is használható valós harchelyzetben mert béke időben marha elrettentő ám !? Kattints ide a kinyitáshoz... Nekem ez jutott eszembe.
papi Well-Known Member 2017. április 22. 1 593 4 708 113 2020. június 20. #24 honved said: Nekem ez jutott eszembe. Kattints ide a kinyitáshoz... A Pasars nem csak egy negyvenes Bofors. RLN-1C Igla, sanszosan rápróbálják majd a nemrég beszerzett Mistralt is. Reactions: fulcrum11, antigonosz, Pogány and 2 others
honved said: Nekem ez jutott eszembe. Kattints ide a kinyitáshoz... A Pasars nem csak egy negyvenes Bofors. RLN-1C Igla, sanszosan rápróbálják majd a nemrég beszerzett Mistralt is.
honved Well-Known Member 2010. június 2. 10 970 21 393 113 2020. június 20. #25 papi said: A Pasars nem csak egy negyvenes Bofors. RLN-1C Igla, sanszosan rápróbálják majd a nemrég beszerzett Mistralt is. Kattints ide a kinyitáshoz... Persze, csak amikor megláttam, a régi német önjáró légvédelmi fegyver ( Sd. kfz 7/2 ) jutott eszembe, a felépítéséről. Reactions: Pogány and papi
papi said: A Pasars nem csak egy negyvenes Bofors. RLN-1C Igla, sanszosan rápróbálják majd a nemrég beszerzett Mistralt is. Kattints ide a kinyitáshoz... Persze, csak amikor megláttam, a régi német önjáró légvédelmi fegyver ( Sd. kfz 7/2 ) jutott eszembe, a felépítéséről.