Na kicsit jobban utána néztem nem rossz a fordítás van öt tengelyes változataMintha lett volna régen öt tengelyes. Keresek képet.

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Na kicsit jobban utána néztem nem rossz a fordítás van öt tengelyes változataMintha lett volna régen öt tengelyes. Keresek képet.
Piranha III-ból volt demonstrációs céllal 105 mm-es frank toronnyal felszerelve, meg ez a szép kocka.Mintha lett volna régen öt tengelyes. Keresek képet.
Most néztem csak meg jobban az avatarodat csak nem abból az alkalomból cseréltem, le, hogy véget ért a szabadságPiranha III-ból volt demonstrációs céllal 105 mm-es frank toronnyal felszerelve, meg ez a szép kocka.
![]()
![]()
Nem, ennyire pihenek még, inkább ez az oka.Most néztem csak meg jobban az avatarodat csak nem abból az alkalomból cseréltem, le, hogy véget ért a szabadság![]()
Start of DRAGON Series Production
"With the cutting of the first tank plate in front of a high-ranking audience, series production of the 8×8 DRAGON wheeled vehicle for the Spanish Army has begun at GDELS-Santa Bárbara Sistemas’ Trubia plant (Asturias), the company has announced. General Dynamics European Landsystems (GDELS) is part of the TESS Defense consortium, which also includes Indra Sistemas, Escribano Mechanical & Engineering and Sapa Placencia. TESS was contracted in 2020 to produce 348 DRAGÓN vehicles for €1.7Bn.
The 8×8 DRAGON is derived from the highly protected GDELS PIRANHA V.
In the first batch, 348 PIRNHA Vs in 13 different configurations will be procured, including the respective mission system components (armament, protection elements, sensors, communication and command systems) as well as logistic support elements. The first vehicles are to be delivered in 2022.
The DRAGON programme covers the production and delivery of 1,000 vehicles. After the first batch of 348, a second batch of 365 and a third batch of 287 vehicles are to follow. While the second batch is to be ordered in the foreseeable future, the third batch has not yet been scheduled."
Gondolom svájcba szánják.