Piranha / Dragon (GDELS - MOWAG)

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Kim Philby

Well-Known Member
2020. december 16.
7 500
23 411
113
"A Kappa Optronics szerződést kapott a GDELS-Mowagtól 59 PIRANHA IV 8×8 kerekes páncélozott jármű Driver Vision Enhancer (DVE) rendszerekkel való felszerelésére – írja a Kappa sajtóközleményében. A cég tájékoztatása szerint az új fejlesztés a Kappa ARMOR EYE driver látásjavító koncepcióján alapul, amely méretezhető és az ügyfelek igényeihez igazítható. Ennek a technológiának a kulcsfontosságú jellemzői a késleltetés nélküli vezetői látás és a személyzet minden irányban történő látása, az integrált képfúzió és a különböző működési szerepkörökhöz szabadon definiálható nézetek. "

 

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
31 451
60 029
113
GDLS Piranha V with KMW’s RCH155 Artillery gun module...

FVZBnHdWYAAmgdu
A párizsi Eurosatory 2022 fegyverkiállítás részeként a Krauss-Maffei Wegmann (KMW) és a General Dynamics European Land Systems (GDELS) standján először mutatták be nyilvánosan a Piranha alvázra szerelt tüzérségi lövegmodul 1:10 méretarányú modelljét...

(előfizetéses link)
 

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
31 451
60 029
113

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
31 451
60 029
113
 • Tetszik
Reactions: Pogány

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
31 451
60 029
113