Hát tudod, ízlések és pofonok.... - nekem pl. tetszik. De nem ez, ami számít, hanem az, hogy alkalmas-e arra, amire tervezték? Láttam már élőben repülni, impozáns volt, no meg ismerve a lengyeleket, biztos vagyok abban is, hogy jól használható gépet gyártottak!Hát ez még mindig csúnya![]()
Hát tudod, ízlések és pofonok.... - nekem pl. tetszik. De nem ez, ami számít, hanem az, hogy alkalmas-e arra, amire tervezték? Láttam már élőben repülni, impozáns volt, no meg ismerve a lengyeleket, biztos vagyok abban is, hogy jól használható gépet gyártottak!<blockquote rel="pela3">Hát ez még mindig csúnya![]()
Mennyire osszevetheto multi funcionalitasban ( gyakorlo konyu tamado ) a Super Tucano val ?
Mivel lengyel csak szép lehet! Üdv egy Polák
Csapást mérni meg ott (lenne ha lenne.:XD) a Gripppen (errefelé nem bozótharcosok vannak hanem reguláris haderők). Mit akartok? Kora követelményeinek megfelel közel van a gyártása + nagyon baráti ország szerkeszti.A radomi reptér felújítás utáni átadó ünnepségén összeakadt két Orlik, a pilóták szerencsésen leszálltak:
![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..